Ekstra Bladet

Grand shame

-

Hvor pinligt, ikke kun af verdensnav­net Caroline Wozniacki, men i den grad også af de såkaldte tenniseksp­erter.

Efter Carolines nemme sejr i første runde af Wimbledon råbte alle de klogeåger op om, at nu var Caroline en af favoritter­ne i denne grand slam-turnering. Men så mødte hun i anden runde en russisk tank, som slog lille Miss Sunshine på halen.

Så denne GS-turnering endte ud i en ’grand shame’ for den polske – undskyld – danske tennisprin­sesse. Sørme om ikke de såkaldte tenniseksp­erter såsom Tine Scheuer, Henrik Jensen og Troels Christense­n havde paraderne oppe for at forsvare Caroline, som ellers levede helt op til forventnin­gerne – og røg ud.

Der var billeder på eb.dk, hvor insekter drillede stakkels Caroline, som ovenikøbet også mente, at banen var for glat, hvilket dommeren afviste.

Så kom der lige nogle nye undskyldni­nger på grund af endnu et nederlag til hele Danmarks tennisdarl­ings arsenal af pinlige bortforkla­ringer.

Nu var det så en russer, der sendte Caroline ud, så naeste skridt er vel at påstå, at Putin havde en finger med i spillet.

Russerne får jo skyld for alt, men denne gang klarede Wozniacki-klanen selv den store nedtur.

Utroligt, at den middelmådi­ge udlandsdan­sker får så meget omtale i vores hjemlige sportspres­se. Lille Miss Sunshine vinder da i ny og nae, men når det kommer til de store turneringe­r, så kniber det.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

 ?? FOTO: AP ?? Ifølge Leif Lemcke er Caroline Wozniacki fuld af pinlige bortforkla­ringer, når hun taber en kamp.
FOTO: AP Ifølge Leif Lemcke er Caroline Wozniacki fuld af pinlige bortforkla­ringer, når hun taber en kamp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark