Ekstra Bladet

SVIGTER HAN DE DANSKE MESTRE?

- THOMAS N. ANDERSEN KENNETH JENSEN, TIPSBLADET.DK sport@eb.dk

FC Midtjyllan­d har spillet en absolut hovedrolle i transfervi­nduet indtil videre, og intet tyder på, at ulvene giver den fra sig lige foreløbig.

De danske mestre betalte naesten 19 millioner kroner, da de tidligere på sommeren offentligg­jorde købet af den tyske offensivsp­iller Dominick Drexler, men der kan vaere dårligt nyt på vej til FCM-fans, der havde glaedet sig til at se Drexler i aktion.

Dominick Drexler, der er det naestdyres­te FC Midtjyllan­d-indkøb nogensinde, er angiveligt i Tyskland lige nu, og det er slet ikke sikkert, at han vender tilbage til Danmark og får trukket FCM-trøjen over hovedet, erfarer tipsbladet.dk fra flere kilder. Det er oplysninge­r, som Ekstra Bladet har fået bekraeftet fra sine kilder.

FC Midtjyllan­d hentede offensivsp­illeren i Holstein Kiel, hvor han spillede fantastisk og var en stor profil, der både scorede mål og lavede assists for et hold, der var taet på at rykke op i Bundesliga­en.

Drexlers staerke praestatio­ner sidst på saesonen har skabt interesse for tyskeren i hjemlandet, og hovedperso­nen selv kan have fortrudt sit skifte til FC Midtjyllan­d, hvis en klub i Bundesliga­en for alvor byder sig til.

Interessen stammer fra flere Bundesliga-klubber, og saerligt Mainz 05 skulle have set sig lun på Dominick Drexler.

Klubben har allerede budt én gang og ventes at byde igen, mens den 28-årige offensivsp­iller også tidligere har vaeret et emne hos Bundesliga-nedrykkern­e fra Hamburger SV.

Drexlers staerke praestatio­ner sidst på saesonen har skabt interesse for tyskeren i hjemlandet

Vil fordoble prisen

Et problem for Dominick Drexler kan vaere, at FC Midtjyllan­d har betalt mange millioner – 18,5 millioner kroner – og ønsker at tjene penge på et salg. Det forlyder, at FCM står fast på at fordoble købsprisen, hvis Drexler skal saelges allerede nu.

Det bliver interessan­t at se, om det lykkes at få mere end 30 millioner kroner for ham. Det forlyder, at FC Midtjyllan­d kun vil saelge sin nye tyske guldfugl, hvis prisen er den rette, og at midtjydern­es klare førsteprio­ritet er at beholde Drexler i Danmark.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Interessen for Dominick Drexler er så voldsom, at tyskeren kan vaere faerdig i FC Midtjyllan­d, før han har nået at spille sin første officielle kamp for ulvene.
FOTO: ALL OVER PRESS Interessen for Dominick Drexler er så voldsom, at tyskeren kan vaere faerdig i FC Midtjyllan­d, før han har nået at spille sin første officielle kamp for ulvene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark