Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag har du lige så meget gå-på-mod som du havde i går, men det bliver alligevel ikke helt så enkelt at komme igennem med tingene i dag, som det var tilfaeldet i går. Der kan komme grus i maskinerie­t og der kan let opstå konflikter. Graenserne må traekkes et sted.

LØVEN 23/7-23/8

I går traengte du til at leve livet lidt på kanten, og i dag vil ikke vaere meget anderledes på dét punkt. Men i dag vil du nok alligevel udvise større forsigtigh­ed, isaer hvis du gik over stregen i går. I dag vil du kende graensen mellem at vaere modig, og blot dumdristig og overilet.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil have et stort gå-på-mod i dag, akkurat ligesom i går. Du vil virkelig have lyst til at få brugt din kreativite­t, og du giver ikke så let op. Du får også brug for optimisme, for dagen vil isaer byde på logistiske udfordring­er. Er du dobbeltboo­ket? Dobbelttje­k lige kalenderen.

TYREN 21/4-21/5

Endnu en dag traenger du mest til dit eget selskab, men folk omkring dig kraever igen i dag din opmaerksom­hed. I dag vil du dog sige mere kraftigt fra overfor folk, hvis de forsøger at traekke alt for store veksler på dig. Du vil tegne en tyk streg i sandet, så folk ved hvor du står.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag bliver det svaerere at få tid til dig selv end tilfaeldet var i går, hvor du fik budskabet om, at du traengte til at vaere alene, til at gå klokkeklar­t igennem.

I dag er der mere knas med kommunikat­ionen, og du kan desvaerre blive nødsaget til at tale med store bogstaver.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at vaere hjemme endnu en dag, akkurat ligesom i går. Du havde sikkert held til at få dig en hjemmearbe­jdsdag, men i dag kan det godt knibe lidt mere. Der vil vaere deadlines, måske e-mails og lignende der SKAL klares, og du kan få svaert ved at finde tiden.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag vil du traenge til at dyrke din fritid og dine venner mere end dit arbejde. Du kan nok ikke helt vente med at få fri fra job, så der kan blive tid til alt det du gerne vil. Heldigvis venter weekenden lige om hjørnet, men inden da må du tage det sure med det søde.

VAEGTEN 24/9-23/10

I går var du til romantik i den helt store skala, og du gav den sikkert også på alle tangenter hvis du havde mulighed for det. Men i dag vil kommunikat­ionen glide mere besvaerlig­t, og det vil ikke vaere helt så nemt at forstå hinanden, som det var i går. Vaer tålmodig en stund.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er på farten igen i dag, og det kan sikkert undre dine omgivelser at du kan blive ved i det høje gear og tempo. Det kan du heller ikke, lige pludselig er benzintank­en bare tom. Du havde sikkert en lang to-do-liste i går, og du nåede igennem den. Tag dig en slapper i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Din målsaetnin­g og dine ambitioner er i fokus endnu en dag. Men i dag kan det knibe mere med selvtillid­en, end tilfaeldet var i går. Det vil måske lettere såre dig, hvis ikke alle holder med dig. Men du må kaempe for dine mål i trods, og finde troen på dig selv midt i det hele.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Endnu en dag må du knokle lidt for føden, og du kommer ikke sovende til noget som helst. Der kan også vaere en del ting der går lidt langsommer­e end forventet, hvor tingene måske ikke helt vil som du vil, og du kan få lyst til at bande og svovle. Det går bedre i morgen.

FISKENE 20/2-20/3

I dag er der lidt knas med økonomien, da du sikkert har tilladt dig at købe noget du bare måtte have. Det gjorde du nok lidt med holdningen om, at penge kommer og penge går. Det gør de som regel også, men inden de kommer igen, må du finde dig i en lille nedgangspe­riode.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark