Ekstra Bladet

Kendt skuespille­r indblandet

-

Ud over bagmanden Keith Raniere er skuespille­ren Allison Mack – der blandt andet er kendt fra tv-serien ’Smallville’ – indblandet i sagen mod NXIVM.

Allison Mack blev anholdt i Brooklyn 25. marts i år sammen med Keith Raniere, som også er blevet tiltalt for menneskeha­ndel.

Hun er af FBI blandt andet tiltalt for at have rekruttere­t de kvinder, som hun og Raniere angiveligt udnyttede seksuelt. Ifølge anklagerne skulle hun have påstået, at kvinderne skulle indgå i en slags mentor-gruppe for kvinder – men i virkelighe­den skulle de arbejde for Raniere.

Nøgenbille­der

Kvinderne blev blandt andet tvunget til at have sex med kult-lederen og til at braende hans initialer ind i huden omkring deres vagina.

Under braendings-ceremonien skulle Allison have sagt til kvinderne, at de skulle føle smerten og taenke på deres mester imens.

Desuden skulle Allison have presset kvinderne til at posere nøgne på billeder, som senere skulle bruges til afpresning.

Allison blev selv medlem af kulten for ti år siden, da en kollega fra serien ’Smallville’, Kristin Kreuk, rekruttere­de hende.

Hun har selv taget afstand fra kulten i dag, og ifølge hende var det laenge før, anklagerne om sexhandlen startede. I sidste måned fordømte hun dem blandt andet åbenlyst på Twitter.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Allison Mack tager i dag afstand fra NXIVM.
FOTO: ALL OVER PRESS Allison Mack tager i dag afstand fra NXIVM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark