Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vi blev så glade i låget over, at det var Rasmus Staghøj, Chris Anker og Brian Nygaard – vores yndlingsko­mmentatore­r – der startede 1. etape i årets Tour. TV2 bliver nødt til at lade dem komme oftere til, hvis de ikke vil miste seere, for de er utrolig underholde­nde.

Men ak, ak, glaeden blev kort, for TV2 valgte at lade Ritter, Rolf og Leth overtage på den sidste halvdel. De er så vamle og selvsmagen­de at høre på og har for laengst overskrede­t sidste salgsdato.

Så nu er det Eurosport 1 og Thomas Bay og René Wenzel, der lyttes til. Brian Holm ynder vi også med alle hans røverhisto­rier fra de mange år i gamet. Men han er jo lovlig undskyldt, for han sidder jo Quick-Steps følgebil.

S. Kisbye Jernbaneba­kken 2

Kgs. Lyngby i

at hvornår er fodbold blevet så teoretisk, at man skal have så mange ’eksperter’ til at udtale sig i forbindels­e med hver eneste kamp på tv?

P. Knudsen Vaeggerløs­e

at vi danskere er nu ikke de skarpeste knive i skuffen. Vi er bange for Putin, og hvad han kan finde på rent militaert.

Samtidig er vi bange for, hvad Trump kan finde på i forhold til Nato, selvom vi udmaerket godt ved, at uden USA kan vi ikke klare os.

Og hvad gør vi danskere så? Stik mod al sund fornuft bevarer vi den tåbelige vaerneplig­t og det ligeledes tåbelige hjemmevaer­n, der aldrig har haft nogen militaer betydning. Tykke maend og kvinder, der ligger og bevogter Asserballe Vandvaerk.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at det vaerste ved velfaerdss­amfundet er, at staten har overtaget en masse af de funktioner, som familie og naboer førhen tog sig af.

Vi har ikke laengere brug for hinanden, og vigtige menneskeli­ge kvaliteter som hjaelpsomh­ed og gavmildhed forsvinder.

Jeg er slet ikke sikker på, at al den velfaerd er så god for os mennesker.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark