Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Denne mandag bliver knapt så afslappend­e som din søndag. Mange har brug for at pudse fjerene af, og har brug for at udtrykke sig dramatisk. Det kan handle om ydre bekraeftel­se, fremfor det indre selvvaerd. Det kan give diskussion­er. I aften kan du dog få gode samtaler.

LØVEN 23/7-23/8

Du kommer udover stepperne i dag, og du vil sige din mening hvor du kommer frem. Det kan ikke udelukkes at du vil tale med store bogstaver, og du vil gøre meget for at få ret. Men egentlig vil du måske bare gerne have respekt. Det får du i aften i gode venners lag, nyd det.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil tage hårdt fat endnu en dag, men mange omkring dig vil gøre det samme. Der kan komme diskussion­er om hvem der egentlig fortjener aeren for det ene eller det andet. Men i aften vil I bedre kunne finde melodien. Du kan have brug for tid med din partner, her får du hvile.

TYREN 21/4-21/5

Du tager godt fat en sidste dag, og har sikkert lige så meget energi, som du havde i weekenden. Men energien kan godt gå over i det lidt diskussion­slystne i dag, mange har brug for at føre sig frem, med et dramatisk talent. I aften vil du traekke dig, og tage dig af lidt dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endnu en dag har du brug for at vaere fuldkommen fri til at gøre hvad du vil, og du vil have lov til at mene, hvad du mener, ikke mindst. Det kan godt give diskussion­er med andre mennesker, hvis begge parter puster sig lidt for meget op. I aften taenker du på dine ambitioner.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er fyldt med kreativite­t i dag, og du kan se en masse ting blive virkeliggj­ort. Men hvis du arbejder sammen med andre i processen, kan der godt komme konflikter om, hvem der har ansvar for hvad, og hvem der fortjener respekt. I aften knokler du videre med noget alene.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil endnu en dag vaere i humør til at vaere lidt alene, men det kan vaere svaert i dag, hvor mange omkring dig vil kraeve at der skal ske noget. Der er isaer mange der gerne vil pudse fjerene lidt af, og vise at netop DE har ret. I aften vil du vaere mere i humør til samtale og diskussion.

VAEGTEN 24/9-23/10

Gamle konflikter fra fortiden kan blusse op i dag, det bør du ikke tage for tungt. Man skal ikke altid deltage i konkurrenc­er, der kun går ud på at få ret. Du kan traekke dig lidt, og så vil du have langt mere energi end de fleste andre i aften, hvor du vil søge et lille eventyr.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne mandag vil du have mest lyst at arbejde hjemme, måske fordi der er et par konflikter der skal klares i familien. De kan virke store til at begynde med, men det viser sig i løbet af dagen, at det måske ikke var så slemt endda. I aften vil der blive en løssluppen stemning.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan godt komme i konflikt eller diskussion med folk du ellers betragter som dine venner. Det kan handle om at I egentlig har samme interesser, og knokler for dem, men hvem fortjener aeren? I aften vil det hele dog daempe sig en smule, og det vil du også traenge til.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Hvis du er i parforhold, kan dagen godt byde på diskussion­er med din partner. Diskussion­en kan handle om hvem der gør mest for forholdet. Alle har brug for bekraeftel­se og opmaerksom­hed, og det kan vaere svaert til tider. I aften vil du dog få tid til at reflektere lidt over det.

FISKENE 20/2-20/3

Dagen i dag kan godt vaere praeget af et par diskussion­er og debatter, hvor mange vil føre deres synspunkte­r frem på en lidt storladen måde, og alle vil have brug for anerkendel­se. I aften vil de fleste dog se, at myg blev gjort til elefanter, og sammenhold­et vil atter vaere intakt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark