Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: En jolle blev fjernet fra Søndre Bådehavn i Rønne og sejlet til Hasle Havn. Jollens bøjer, ankre og fiskegarn var enten blevet stjålet eller smidt over bord, inden den blev efterladt. ODSHERRED: Nabostridi­gheder udviklede sig dramatisk, da en 62-årig kvinde skød mod sin nabos have med en softgun. Politiet rykkede ud, sigtede kvinden og beslaglagd­e våbnet, og det fik den 62-årige til at protestere.

HELLERUP: Flere borgere forlod Hellerup Strand i forfaerdel­se søndag aften, da et aeldre aegtepar fik afløb for deres libido under et lagen. Da en patrulje kom til stedet viste det sig, at der godt nok var et par, som lå taet sammen under et taeppe – men det var mere uskyldigt end først antaget. De blev dog bedt om at finde et andet sted, hvis de skulle få lyst til andet end bare at ligge taet.

EBELTOFT: En bilist med meget høj fart var ved at kollidere med en borger og hans familie på en lille grusvej. Da borgeren med fagter viste føreren, at han skulle saenke farten, kørte bilisten i stedet direkte mod familien, inden han undveg i sidste øjeblik. Kort efter fandt en patrulje den 78årige bilist, som ikke engang havde kørekort. SKAERBAEK: En kvinde vågnede kort efter midnat til lugten af røg. Hun reddede sig selv ud, men en af hendes hunde var fanget på førstesale­n. Røgdykkere måtte ind i huset for at redde hunden, der heldigvis var uskadt. Branden opstod som følge af et taendt strygejern.

MOU: En blind 83-årig mands havearbejd­e førte søndag til hele tre brande, da han ville skaere en olietønde over med en vinkelslib­er. Først satte han ild til sig selv, så til nogle eternitpla­der og til sidst i en bunke trae. Slukningen tog over tre timer og kraevede indsats fra to tankvogne, 14 brandfolk og Aalborg Kommunes miljøvagt.

NAESTVED: En knotten kunde havde købt et telt i en butik, men manglede pløkker til teltet, som han i øvrigt var utilfreds med. Da teltet nu stod på Bornholm, afviste butikken at tilbagebet­ale mandens penge, og det gjorde ham vred. Han chikanered­e butikkens medarbejde­re og råbte foran butikken, indtil en patrulje kom og anholdt ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark