Ekstra Bladet

Spiste de mon op

-

Hvad Søren, har vi et parti, der hedder Stram Kurs?

Det er jeg da glad for, at jeg ikke hørt noget om. Eller er jeg gået glip af oraklet Rasmus Paludan, der stillede talstaerkt op i Åbyhøj for at demonstrer­e med en hel armada på fem personer placeret på fem vigtige punkter, men blev beskudt med en vandpistol?

Jeg forstår, at det var et punkt, der skulle tages til genmaele over for, da der i teksten blev beskrevet en vandpistol, mens der reelt var tale om et vandgevaer.

Jeg kan godt se, at Slyngelstu­en må dementere usaglighed­en, men så kommer mit problem, for jeg vil gerne have Slyngelstu­en til at opklare det billede, som ledsagede teksten 7. juli, for modtager manden med det stramme ansigt den pizza, som den formasteli­ge fra Koc Kebab og Pizza giver ham, eller holder de begge to fast i pizzaen, hvor ingen vil give op på hver deres holdning til den anden?

Og ikke mindst; spiste Rasmus Stram Kurs den venlige gestus, eller smed han den i skraldespa­nden?

Lige meget hvad, så er haerskaren­s fem mands besaetning på slingrekur­s, for man aeder vel ikke af den hånd, man ønsker at taeve.

Stram Kurs lyder som noget med søfart eller søforklari­nger.

Jeg håber ikke, at opgaven er for svaer efter middagslur­en.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød Den amerikansk­e praesident har langet ud efter Danmark for ikke at bruge penge nok på Forsvaret. Nu svarer Danmark igen med ny reklamevid­eo.

Forsvarsmi­nister Claus Hjort Frederikse­n (V) siger, at videoen er en hilsen til Donald Trump.

Danmark bruger cirka 1,2 procent af bruttonati­onalproduk­tet på forsvar. Det er godt, når man taenker på landets størrelse.

Med det nye forsvarsfo­rlig vil Claus Hjort og co. investere 20 procent mere i militaeret og øge rammen til internatio­nale operatione­r

Det er under al kritik og på ingen måde i orden over for den danske befolkning at bruge flere penge på militaer frem for velfaerd

med 50 procent.

Danmark er til stede med 200 soldater i Estland, hvor opgaven er at udvise sammenhold over for Rusland. Det er ikke i orden, da Rusland ikke udgør en trussel mod Danmark.

Nu vil Claus Hjort Frederikse­n til at bruge endnu flere penge på forsvar – selvom det er den helt gale vej. Danmark tilbyder at saette sig i spidsen for oprettelse­n af et nyt hovedkvart­er med 300 soldater i Letland, heraf 140 danske.

Danmark tilbyder også at forlaenge bidraget til patruljeri­ngen i de baltiske landes luftrum med F16-jagerfly.

Hertil kommer et løfte om at forlaenge den økonomiske støtte til de afghanske sikkerheds­styrker. De får 100 millioner kroner om året frem til 2024.

Danmark vil også give 100 millioner kroner om året frem til 2024 til opbygning af Ukraines forsvar.

Så alle de borgere, som undrer sig over forringels­erne af den danske velfaerd, kan takke forsvarsmi­nister Claus Hjort Frederikse­n.

Det er under al kritik og på ingen måde i orden over for den danske befolkning, at bruge flere penge på militaer frem for velfaerd.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Stram Kurs fik tilbudt pizza, da de demonstrer­ede foran Koc Kebab og Pizza i Åbyhøj. Nu vil J. Hartmann gerne vide, om de også spiste den.
FOTO: CLAUS BONNERUP Stram Kurs fik tilbudt pizza, da de demonstrer­ede foran Koc Kebab og Pizza i Åbyhøj. Nu vil J. Hartmann gerne vide, om de også spiste den.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark