Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu skal vi jo høre på Tour de France de naeste tre uger. Kunne TV2 og deres ansatte så ikke finde ud af – eller i hvert fald blive enige om udtalen? Hedder det AstaNA eller ASTAna. Jeg ved det ikke, og jeg bliver ikke meget klogere af at høre på TV2’s folk. Mikael Gehrs Munkerisve­j 26 Odense M

at Lisbet Lundquist er en klog kone og stadig en flot ’kaelling’ at se på. Hendes visdomsord i Ekstra Bladet i søndags er små guldkorn, som bare saetter alt det kulturelle på plads. Søren Østergaard har sgu da vaeret heldig, da han scorede sådan et stykke kvindfolk. Men hans humoristis­ke sans er nu heller uden evner.

Veber Finnedal København

at et råd til tennisstje­rnen Caroline Wozniacki kunne lyde ’tab og vind med samme sind’. Jeg ved godt, du ligger nummer to, så opfør dig derefter, og hold inde med alt det brok over for dommer og modstander.

G. Rasmussen

Ulrik Birchs Allé Amager

at jeg til min store glaede ser, at man nu vil lade folkepensi­onisterne tjene 100.000 kroner om året mod de nuvaerende 60.000. ’Så vil der komme flere aeldre på arbejdsmar­kedet, og hjulene vil snurre hurtigere.’ Min mistro er nok ren fantasi, men jeg kan taenke, at det tilbud, man vil give pensionist­erne, måske er et påskud til at forhøje folkepensi­onsalderen hurtigere end forventet. Men det er nok mig, der lider af paranoia. Daniella Laubech Bustrupgad­e 10 København V

at på arbejdsmar­kedet er der forskel på maend og kvinder, og gud hjaelpe mig, om der ikke også er forskel på maend og kvinder, når den udøvende magt viser sit sande ansigt? Adskillige kvinder er blevet voldtaget af en udlaending, uden at dette har givet udvisning fra Danmark. Men får en kendt politikers samlever en knytnaeve i ansigtet, lyder dommen på 40 dages faengsel og udvisning fra Danmark. Der er noget rivravrusk­ende galt.

Kim Hansen

Herlev

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark