Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag tirsdag venter der en meget aktiv dag, hvor du kan nå en bunke. Der vil blive snakket meget, men i de helt taette relationer kan man stole på folk i dag, et ord er et ord. Du har sikkert mange planer og visioner, og dem kan du drøfte med netop dem du har tillid til i dag.

LØVEN 23/7-23/8

I dag vil du foretraekk­e at vaere sammen med dine gode venner, og du får mest ud af kun at bruge tid på folk der virkelig betyder noget for dig. Hvis du følger denne strategi i dag, kan du til gengaeld stole fuldkommen på hvert et ord folk siger. Du vil gerne snakke om fremtiden.

SKYTTEN 23/11-21/12

Først på dagen traenger du til at vaere sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Hvis du er det, kan du stole fuldkommen på din partner i dag, såvel som din partner kan stole på dig. I vil vaere meget aerlige overfor hinanden. I har måske mange planer at drøfte.

TYREN 21/4-21/5

Din økonomi er på tapetet i dag, og du vil taenke meget over at vaere mådeholden­de den kommende tid. Du vil laegge et budget der er kigget grundigt igennem i alle ender og kanter. Det vil du isaer, fordi du har store planer, og hvis disse skal holde, skal økonomien også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine ambitioner og din målsaetnin­g er i fokus i dag, og du vil holde dig til enkelte helt taette relationer, du stoler på, når disse skal drøftes. Du vil gerne have konstrukti­v kritik, og du vil have folks aerlige mening, og du vil helst drøfte detaljerne også. Vaelg folk du stoler på i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har arbejdshan­dskerne på i dag, og du går grundigt til vaerks. Du vil også gerne have andres vurderinge­r af, om det nu også er grundigt nok. Du tager gerne imod konstrukti­v kritik, så laenge kritikken er kaerligt ment. Du har nemlig visioner om at udvikle dig lige nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Først på dagen kan der vaere en lille konflikt da folk omkring dig forlanger at du giver dem opmaerksom­hed, og du har egentlig mest brug for at give dig selv lidt opmaerksom­hed. I aften kan temperamen­terne bedre mødes, du vil nemlig vaere meget imødekomme­nde.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har brug for at der skal ske en bunke i dag, men samtidig vil du have brug for at det er konkret. Du vil derfor helt ned i allerminds­te detalje planlaegge, hvordan der kan komme til at ske de ting, du ønsker. Man kan sige at du drømmer med øjnene vidt åbne i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din kreativite­t er på tapetet i dag, og du kan arbejde møjsommeli­gt med en opgave. Du vil ikke vaere tilfreds før der er kaelet for alle detaljer, og det kan vaere du arbejder med at formgive noget i dag, hvor netop detaljerne spiller en rolle. I aften får du overblik over helheden.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at vaere helt alene i dag, isaer i aften. Når det kommer til relationer vil du kun måske betro dig til et par enkelte. Det handler om at du egentlig ikke er til de store falbelader lige nu, du vil have rene ord for pengene. Du planlaegge­r i det stille, helt for dig selv.

SKORPIONEN 24/10-22/11 Du traenger til at lade ressourcer­ne op alene i dag, og du traenger til at taenke lidt over hvad der er sket på det seneste. Det kan vaere en god idé at taenke lidt over dét der er sket, da det kan hjaelpe dig med at planlaegge hvad der fremadrett­et skal ske. Det giver perspektiv. FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at vaere sammen med dine helt naere relationer i dag, dem hvor du ved, at du kan stole på det de siger, fremfor at du bliver lovet noget der ikke holder. Der er isaer vigtigt for dig lige nu, da du går rundt og planlaegge­r en masse der kraever stor tillid til dem du kender.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark