Ekstra Bladet

DRAEBT AF FLERE SKUD

Politiet mener, at likviderin­gen af Nick Jørgensen bunder i et opgør i et kriminelt miljø

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

Den 29-årige Nick Jørgensen, der blev draebt i landsbyen Mullerup på Vestsjaell­and i søndags, er blevet obduceret.

Politiet fortaeller, at offeret er død af ’indre blødninger, som følge af at han blev ramt af flere skud’.

Efterforsk­ningsleder Kim Løvkvist, Midt- og Vestsjaell­ands Politi, vil over for Ekstra Bladet ikke røbe, hvor mange gange den 29-årige blev ramt, ej heller vil han sige, om der blev brugt flere skydevåben mod offeret.

Tre maskerede maend traengte lidt i ni søndag morgen ind i et hus i et nedlagt autovaerks­ted på Mullerupve­j 11. Her befandt Nick Jørgensen sig – ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r – sammen med sin kaereste.

Gennet afsides

Den unge kvinde blev gennet afsides, og maendene skød mod den cirka 100 kilo tunge og 190 cm høje Nick Jørgensen.

Offeret endte gennem et vindue i huset ude på en lille terrasse, hvor han siden blev erklaeret død, og hvor retslaeger søndag eftermidda­g holdt ligsyn.

Det er muligt, at Nick Jørgensen kastede sig ud gennem vinduet for at undslippe gerningsma­endene, men haendelses­forløbet er ikke endelig klarlagt af politiet.

Opgør blandt kriminelle

Vigtigst er det da også i jagten på den maskerede trio, hvem der straebte efter Nick Jørgensen liv.

– Vi mener, der er tale om et opgør i et kriminelt miljø, er, hvad efterforsk­ningsleder­en i går ville sige om motivet.

Oplysninge­r til Ekstra Bladet fra flere sider går på, at Nick Jørgensen, der kom fra Korsør, var en saerdeles velkendt skikkelse i det vestsjaell­andske, og at der kan vaere flere konflikter i hans kølvand, som kan have fået nogen til at ville gøre ham ondt.

Flygtede i bil

Kilder beskriver ham som en person, der ikke gik af vejen for nogen eller noget, og den 29-årige er, erfarer Ekstra Bladet, kendt af politiet i forvejen.

For Nick Jørgensens naermeste har drabet efterladt dem i stor sorg. Et familiemed­lem sagde i mandags til Ekstra Bladet:

– Nick var lidt af en rod, men en god og glad dreng.

Efter de draebende skud blev affyret mod den haerdebred­e mand søndag morgen, flygtede trioen fra Mullerup i en mindre grå bil. Den kørte i retning mod Gørlev.

Politiet takkede i går for de henvendels­er, de har fået. Men den grå bil er stadig forsvundet.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den maskerede trio er stadig på fri fod efter drabet på Nick Jørgensen – her fra en periode, hvor han arbejdede som jord- og betonarbej­der.
PRIVATFOTO Den maskerede trio er stadig på fri fod efter drabet på Nick Jørgensen – her fra en periode, hvor han arbejdede som jord- og betonarbej­der.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark