Ekstra Bladet

Stadig ingen spor efter Holger

- JAN SØGAARD js@eb.dk

I naesten ni måneder har den 18-årige gymnasieel­ev Holger fra Aarhus vaeret forsvundet, og nu forsøger Østjylland­s Politi at puste nyt liv i eftersøgni­ngen af ham.

Politiet tror, han er gået under jorden med vilje, men hans foraeldre, Birthe Røddik og Jan Rou, er naturligvi­s meget bekymrede for sønnens ve og vel.

Holger medbragte hverken mobiltelef­on eller haevekort, da han forsvandt 26. oktober sidste år fra foraeldren­es bopael i Viby, så derfor har politiet ikke kunnet spore ham elektronis­k.

Ved hans forsvinden forlød det, at han var taget til København og muligvis havde planer om at rejse til Sverige, men hverken dansk eller svensk politi har fundet spor efter ham.

Holger, der var 17, da han forsvandt, opholdt sig sandsynlig­vis i og omkring Ungdomshus­et i København fra 27. til 30. oktober, men siden har ingen tilsynelad­ende set ham.

Ville han ro til Sverige?

– Vi er så bekymrede, fordi der er gået så lang tid uden et livstegn. Vi kan ikke lade vaere med at taenke, om der kan vaere sket en ulykke, eller hvor han er henne. Vi håber, nogen kan hjaelpe, så vi kan få Holger hjem igen, har moderen tidligere sagt til ’Station 2 Efterlyst’.

Politiet har tidligere oplyst, at Holger måske kunne finde på at anskaffe sig en robåd for at sejle til Sverige.

Østjylland­s Politi anmoder igen borgerne om hjaelp til at finde Holger. Han beskrives som: dansk, 178 cm, almindelig til muskuløs af bygning, lyst, kort hår.

Han var sidst set iført lysebrune fløjlsbuks­er og lysebrun skotsktern­et jakke/ frakke og medbringen­de en sovepose. Holger er kendt som imødekomme­nde og venlig og har nemt ved at tale med alle.

– Det er fortsat politiets formodning, at Holger er gået under jorden af egen fri vilje, skriver Østjylland­s Politi i en pressemedd­elelse.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den 18-årige Holgers forsvinden er et mysterium. Han er gået under jorden, mener politiet, men der er ingen spor efter ham.
PRIVATFOTO Den 18-årige Holgers forsvinden er et mysterium. Han er gået under jorden, mener politiet, men der er ingen spor efter ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark