Ekstra Bladet

Går i konens fodspor

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Håndbolden og harpiksen er lagt på hylden. Det giver plads til nye udfordring­er for venstreflø­jen Lars Christians­en, der efter flere gange nej tak nu har takket ja til at vaere med i ’Vild med dans’ på TV2. Det skriver tv2.dk.

Og det bliver en kaempe udfordring for manden med 1503 landskamps­mål i hånden.

For lige så sikker han er med en håndbold, lige så usikker er 46-årige Lars Christians­en på et dansegulv.

– For der er mange, der vil vide, at det ikke bare er noget, jeg siger. Danse, det kan jeg ikke. Men jeg vil gerne udfordre det usikre og se, om jeg kan flytte mig fra nul til... et stykke opad, griner han til tv2.dk.

Hustruen vandt

Allerede inden han har taget de første trin, er presset på Lars Christians­en enormt, føler han selv. Hans bedre halvdel, Christina Roslyng, dansede sig nemlig helt til tops i dansedyste­n, da hun var med i programmet­s tredje saeson.

– Det giver et ualmindeli­gt stort pres, før jeg starter, og jeg laegger mig ikke frivilligt. Men jeg så, hvor meget Christina flyttede sig fra program et til finalen, og det ender nok ikke med, at det bliver det samme udfald for mig, siger Lars Christians­en, der går på gulvet i den 15. saeson af ’Vild med dans’ i selskab med blandt andre Emmelie de Forest og Emil Thorup.

 ?? FOTO: KIM AGERSTEN ?? Christina Roslyng – stensikker vinder af ’Vild med dans’.
FOTO: KIM AGERSTEN Christina Roslyng – stensikker vinder af ’Vild med dans’.
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Lars Christians­en – usikker på dansegulve­t.
FOTO: LARS POULSEN Lars Christians­en – usikker på dansegulve­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark