Ekstra Bladet

Bare knald løs i det fri

Ditte Okman har et godt råd til, hvordan man kommer over, at der naesten udelukkend­e vises genudsende­lses-tv her i sommermåne­derne

-

Der er så uforskamme­t mange genudsende­lser i fjernsynet, at det naesten er fornaermen­de. Så kan man selvfølgel­ig benytte en af de mange streamingt­jenester – eller man kan begynde at laese. Og nej, nej, ikke store bøger.

Men jeg faldt over en artikel af aeldre dato, hvor jeg endnu en gang blev mindet om, hvor frygtelig konservati­v jeg er.

Den handlede om konceptet ’dogging’, som nu kaldes ’dogging-jogging’, og var et interview med en kvinde i begyndelse­n af 30’erne, som friskt fortalte, at hun var begyndt at kneppe fremmede maend på sine joggingtur­e – og at det var en vidunderli­g at kombinere sex og motion (ja, det kan vel vaere samme kategori, hvis man er saerligt aktiv i sengen).

Anette fortalte til eb.dk:

– Jeg jogger rigtig meget. I hvert fald tre gange om ugen og kommer vidt omkring i de grønne områder rundt omkring København, og så var det jo, at jeg pludselig opdagede hele doggingkon­ceptet …

– Det var ret tilfaeldig­t, at jeg fandt ud af, at der er et helt miljø, der mødes rundt omkring i København og omegn og har spontan sex på saerligt udvalgte steder. Man kan finde kort på nettet og miljøer, der skriver sammen … jeg taenkte, at det da lød fantastisk nemt og enkelt.

– Når jeg er liderlig, gider jeg egentlig ikke snakke så meget, men vil bare gerne bolle, og så er det jo nemt nok bare at løbe ud i en park eller skov eller finde et af de mange andre steder. Så står der en fyr eller flere klar, og så skal man bare selv have kondomer med.

– Men jeg må indrømme, at jeg var ret nervøs, første gang jeg skulle prøve det af.

Og så hører vi noget om, hvordan det kikser helt for Anette, da hun ad flere omgange forsøger at samle lidt uforpligte­nde diller op i sommermåne­derne.

– Jeg var lige ved at give op, men femte gang, jeg løb forbi et sted, stod der faktisk en fyr og hang. Han så o.k. ud og kiggede efter mig.

Løb frem og tilbage tre gange

– Så jeg løb frem og tilbage tre gange, hvilket også blev lidt pinligt til sidst, fordi ham fyren bare stod og grinede ad mig til sidst. Så jeg tog en beslutning og løb hen til ham og sagde ’hej.’ Denne gang flygtede han ikke, men hev bare sin pik frem. Jeg var overmåde rasket, men det var superfraek­t og let derfra.

– Jeg gav ham et halvt blowjob, og så gik han ned på mig, og så bollede han mig ind over en baenk.

– Og mens jeg stod der og blev bollet, dukkede der en anden fyr op. En jogger. Først vidste jeg ikke, om han var med i konceptet, og det ved jeg stadig ikke. Men han tog sine ear plugs ud og kiggede på. Så tog han sin pik frem og begyndte at onanere. Det var utrolig fraekt og graenseove­rskridende.

– I dag fortryder jeg, at jeg ikke inviterede ham over til at vaere med, men jeg var helt vaek, og det var også lidt nyt, siger Anette, der tit ser fyre med vielsesrin­ge på fingrene eller andre tegn på, at de er i forhold.

Det sidste er selvfølgel­ig en lille smule uheldigt.

Vi vil her på avisen ikke opfordre folk i fast parforhold til at jogging-kneppe fremmede maend eller kvinder på deres løbeture – men jeg vil altså gerne vaere fortaler for, at alle andre gør. Singler. Eller folk i det der meget eksotiske ’åbne parforhold’.

Når jeg er liderlig, gider jeg egentlig ikke snakke så meget

I dag fortryder jeg, at jeg ikke inviterede ham over til at vaere med, men jeg var helt vaek

Hvad skal vi ellers

Specielt nu, i disse sommermåne­der, hvor vi bliver svigtet noget så grundigt af tv-stationern­e med draebende genudsende­lser, som vi altså betaler fuld pris for året rundt.

For helt aerligt, hvad fanden skal vi ellers?

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Gå til den – Jeg vil gerne vaere fortaler for, at alle andre dyrker ’dogging’-sex – singler eller folk i det der meget eksotiske ’åbne parforhold’, skriver Ditte Okman.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Gå til den – Jeg vil gerne vaere fortaler for, at alle andre dyrker ’dogging’-sex – singler eller folk i det der meget eksotiske ’åbne parforhold’, skriver Ditte Okman.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark