Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at to procent af bruttonati­onalproduk­tet i Island er i omegnen af 2,5 mia. kr., som skulle bruges til forsvar af Island/Nato. Danmark bruger 1,2 procent svarende til 26,7 mia kr. Hvorfor skal vi egentlig det, når islaending­ene nøjes med nul procent. Trump har måske ret, når han siger, at Nato er foraeldet, og nogle lande udnytter andre. Island gør i hvert fald. Men hvor laenge vil Danmark finde sig i det?

Gert Wiik Fredensgad­e 13

4800 Nykøbing F

at når nu journalist­erne på Ekstra Bladet af og til er vakse ved havelågen, kan ikke også få opsnuset og markeret i jeres fjernsynso­versigter, enten hvilket år filmen og programmet er lavet eller et G bag ved de programmer, der er genudsende­lser. Billed-Bladet er så småt begyndt på det. Det er møgirriter­ende, når man i løbet af dagen planlaegge­r, hvad man vil se om aftenen og så opdager, at det har vaeret vist før. Utrolig mange ønsker det.

Veber Finnedal København I så

at i Danmark har vi meget frihed. Men hvad med dem, som ikke kan administre­re friheden? F.eks. alkohol? Så laenge de ikke laver noget ulovligt, som spritkørse­l, kan de drikke sig ihjel. Og blive fyret på grund af druk. Mange vil ikke tale med laegen. Det vigtige er, at vi taler om det. Taenk, hvis influenza var tabu.

Finn Mogensen Solvej 14-1

Kolding

at jeg uforbehold­ent tilslutter mig Hans Erik Adsbøls forslag om, at pensionist­er skal slippe for skat. Okay, måske ikke helt, men bare en flad skat på ti procent vil pynte utroligt på mange pensionist­ers økonomi. Folkepensi­onen er ikke blevet reguleret i årevis, så der er virkelig et efterslaeb at tage fat på. Nogle pensionist­er har mere end andre, men alligevel synes jeg, det er en mulig løsning. Blot det, at grundbeløb­et blev fritaget for skat i mere eller mindre grad, vil hjaelpe mange, og det bør Danmark have råd til. Så fedtede er vi vel ikke, eller hvad?

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark