Ekstra Bladet

Stop Kattegatbr­o

-

Det vil vaere en total naturvanda­lisme af vaerste skuffe, hvis denne såkaldte Kattegatfo­rbindelse skal ’mellemland­e’ på Samsø. Samsø vil miste mange milliarder kroner i turistindt­aegter. Ligeledes vil folks huspriser rasle nedad. Campingpla­dser må lukke, da ingen ønsker at campere naer et støjhelved­e.

Samsøs mangfoldig­e dyreliv vil blive reduceret til noget naer lig nul. Hvem gider tage til stranden, hvor udsigten vil blive et enormt betonbygge­ri?

I dag er det havet og kun havet, som strandgaes­terne ser, og det er saerdeles beroligend­e og afslappend­e. Al denne hygge og idyl, som Samsø repraesent­erer i dag, ønsker trafikmini­ster Ole Birk Olesen (LA) at destruere, blot for at han kan komme i historiebø­gerne som skaber af denne forbandede Kattegatfo­rbindelse. Jeg ville ønske, at nogen ville lave en underskrif­tindsamlin­g, så dette galmandsva­erk bliver stoppet.

Argumentet for dette vanvidsvae­rk er en kortere rejsetid, for at københavne­rne kan komme til Aarhus og retur. Hvis disse udkantssve­nskere har så forbandet travlt, kan jeg oplyse, at flyet faktisk er opfundet.

Og hvor er miljøminis­ter Jacob Ellemann-Jensen henne? Han er påfaldende tavs. Det ender vel engang med, at Danmark i stedet skal hedde Danbro med alle de broer, politikern­e ønsker. Byg dog en tunnel i stedet, når I nu har så travlt.

Bo Andersen

Nørvang 84

Esbjerg

 ?? FOTO: JOACHIM LADEFOGED ?? Bo Andersen frygter, at Kattegatfo­rbindelsen vil ødelaegge Samsøs smukke natur.
FOTO: JOACHIM LADEFOGED Bo Andersen frygter, at Kattegatfo­rbindelsen vil ødelaegge Samsøs smukke natur.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark