Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag venter der en dag, hvor du isaer vil glaede dig til at holde fri, og til at pleje din fritid. Du skal nok klare dagens dont, da du er god til at vise ansvar også. Det hedder jo, at før man kan nyde, må man yde. Det har du en glimrende fornemmels­e for i dag, lige dele sødt og surt.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du etablere en ny god vane i dit liv. Du kan få maerket efter, om der er noget du savner at gøre i dit liv, isaer i forhold til at få taget dig lidt af dig selv. Det er vigtigt at prioritere at have tid til sig selv, og ikke mindst at vaere bevidst om hvordan denne tid bruges bedst.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at få et par nye oplevelser og til at udvide din horisont. Det skal helst ikke vaere af kortvarig karakter, dét du vaelger. Du må gerne vaelge noget laengereva­rende der giver ny viden, indsigt og perspektiv. Et godt forslag kunne vaere et kursus, taenk dig godt om.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere sammen med din familie i dag, og selvom man skal tage sit job alvorligt, ved du at det også er vigtigt at man husker at prioritere familien. Du er god til at tage ansvar for at få set din familie, eller dem du betragter som dine naermeste, netop i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til at vaere alene i dag, og du vil virkelig tage ansvar for at få tid til dig selv. Der er relationer til andre mennesker, og dem er vi som regel gode til at tage ansvar for, men det kan af og til knibe mere med relationen til os selv. Det gør det ikke for dig, netop i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at taenke lidt på dig selv i dag. Det er ikke altid der er tid til det i et travlt og haesblaese­nde liv. Men gør man det ikke, risikerer man at braende sit lys i begge ender. I dag kan du kigge på hvordan du bruger din energi, og du kan traeffe gode, solide og holdbare valg.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at der skal ske noget denne lørdag, og du vil sikkert gerne en tur ud i det blå, fremfor blot at vaere derhjemme. Du vil samtidig udvise en god ansvarligh­ed, og ikke tillade dig selv hverken mere eller mindre end du har tid og råd til. Frihed er altid under ansvar.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at se dine gode venner i dag, og det kan du få rig lejlighed til. Du kan isaer satse på de venner du altid har kunnet regne med i dit liv. Gode solide venskaber er fundamente­t her i livet, og de kraever at man plejer dem. Tag dig tid til dette, netop i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag. Parforhold­et skal plejes, ellers visner og dør det. Så prioritér meget gerne dit kaerlighed­sliv i dag, hvis du altså er i parforhold. Er det ikke tilfaeldet, kan du med fordel taenke over andre vigtige relationer i dit liv netop nu.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan du kigge lidt på økonomien, og se om der skulle vaere poster der er overflødig­e for dig, og få ryddet op og starte på en frisk. Dagen er nemlig glimrende til at tage skeen i den anden hånd. Det kan også vaere du kan finde på en kreativ måde at tjene lidt flere penge på.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Dine ambitioner og din målsaetnin­g her i livet er i fokus i dag. Det er ikke altid let at blive klog på hvad man vil, det kan af og til føles som om, at det letteste er at taenke kortsigtet, og handle på de impulser man maerker her og nu. I dag er du dog god til at taenke langsigtet også.

FISKENE 20/2-20/3

Du er lidt af en arbejdshes­t i dag, og du trives som fisk i vand på dit arbejde lige nu. Du laegger en solid arbejdsind­sats for dagen, og dette vil blive respektere­t af dine kolleger. Du har måske tilmed mod på overarbejd­e, og kan således også få forbedret økonomien en smule.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark