Ekstra Bladet

Bare et ekstra godt tilbud

-

Selvom Kim Kristensen og andre kunder i JYSK med rette kan følge sig ganske forvirrede over kaedens prissaetni­ng, mener firmaet ikke, at de har snydt med førprisen på taeppet.

– Vores normalpris, når taeppet ikke er markedsfør­t, er 549 kroner, men 11. juni var det nedsat til 400 kroner i vores tilbudsavi­s, der var gaeldende fra 8. til 14. juni, forklarer Rune Jungberg Pedersen, der kommunikat­ionschef hos JYSK.

– Det ekstra gode tilbud 20. juni, som Kim Kristensen udnyttede, var i forbindels­e med en lokal genåbnings­kampagne, som kun omfattede butikken i Taastrup, hvor vi gav rabat på alle gulvtaeppe­r i forhold til normalpris­en.

Og kommunikat­ionschefen mener ikke, at der er noget at komme efter, selvom den nedsatte pris på 400 kroner dukker op 14 dage senere i både butikken og tilbudsavi­sen.

– Jeg har undersøgt, hvad taeppet har vaeret solgt til igennem 2018, og her har prisen på 549 kroner vaeret gaeldende i 21 uger, mens taeppet har vaeret solgt til 400 kroner i syv uger.

– Men hvis JYSK har tolket aftalen med Forbrugero­mbudsmande­n om tilbudspri­ser forkert, er det selvfølgel­ig noget, vi beklager, og som vi vil rette op på fremover, understreg­er Rune Jungberg Pedersen.

– Jeg håber under alle omstaendig­heder, at Kim Kristensen bliver glad for taeppet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark