Ekstra Bladet

DF: EU SKAL STOPPE SVINDEL-KONTROL

-

Via samarbejde­t med den amerikansk­e aflytnings­tjeneste NSA har Slyngelstu­en fået kopi af dette EU-papir fra Dansk Folkeparti­s ledelse.

Papiret er vedtaget af formand Kristian Thulesen Dahl, gruppeform­and Peter Skaarup og naestforma­nd Søren Espersen. Også pressechef Søren Søndergaar­d og Morten Messerschm­idt har bidraget.

TIL: DF’s lokalafdel­inger FRA: Partiets ledelse

MINDRE MAGT TIL EU

Ansporet af de britiske brexit-forhandlin­ger ivaerksaet­ter vi en sommerkamp­agne mod EU. Vi kraever, at Danmark kommer ud af eukraterne­s klør.

Her er listen over de krav, Dansk Folkeparti forlanger gennemført:

EU’s antisvinde­lkontor OLAF nedlaegges med tilbagevir­kende kraft. Alle, der er blevet forfulgt af OLAF’s emsige kommissaer­er, tildeles erstatning på mindst en mio. euro. Alt efterforsk­ningsmater­iale braendes eller slettes.

Danmarks bidrag til EU’s umaettelig­e pengekasse standses øjeblikkel­igt.

Alle EU-beslutning­er, der koster Danmark penge, erklaeres ugyldige. Samtidig skal EU garantere, at Danmark har uhindret adgang til at draene alle EU-fonde

EU skal anerkende, at Danmark kan stå uden for alle eventuelle overnation­ale beslutning­er. Det gaelder først og fremmest beslutning­er om f.eks. fordeling af velfaerds-migranter fra muslimske og afrikanske lande.

EU skal øjeblikkel­igt lave en udvisnings­plan for muslimer, negre og andre kriminelle, som udnytter og voldtager EU-landene

EU skal garantere, at Danmark kan lave saeraftale med Storbritan­nien, når brexit er gennemført. Det er meget vaesentlig­t, at kampagnen når bredt ud, så vi saetter dagsordene­n. Lokalafdel­ingerne pålaegges derfor at sørge for en intensiv omtale i lokale medier. Det er vigtigt at understreg­e, at der sagtens kan komme flere krav.

Eventuelle spørgsmål om EU’s antisvinde­lkontor rettes direkte til Morten Messerschm­idt.

I naeste uge modtager I laeserbrev­e, som kan sendes til hjemmeside­r, aviser m.m. i jeres navn.

FORTSAT GOD SOMMER!

 ?? TEGNING: MORTEN INGEMANN ?? Morten Messerschm­idt og resten af Dansk Folkeparti erklaerer krig mod EU.
TEGNING: MORTEN INGEMANN Morten Messerschm­idt og resten af Dansk Folkeparti erklaerer krig mod EU.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark