Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

Søndag 15/7 var det borgerlige ”orakel” Lars M. Tjellesen igen på banen, denne gang med et laeserbrev hvori han roser Tumpen af United Bluff Donald Trump til skyerne. Hvis der er så godt i ”Guds eget land”, så smut dog derover, og bliv der.

Trump er i den grad uligevaegt­ig, for ikke at sige utilregnel­ig, og folk i hans psykiske tilstand, og med den magt der følger med praesident­embedet i USA, er han en direkte trussel mod menneskehe­den.

Erik Hjetting Vestervej 8

3600 Frederikss­und

for en gangs skyld har Joakim B. Olsen ret begrebet den relative fattigdom kan ikke bruges til noget men uligheden er vokset af mange årsager dem med de højeste indtaegter har fået de højeste lønforhøje­lser og de største skattelett­elser og så er der satspuljeb­idraget fra os med de laveste indkomster begge dele han sammen med sine partifaell­er og regeringen kunne gøre noget ved men vil de eller er de lige så staedige som en flok gamle aesler Erling Madsen Brolaegger­vej 11

4200 Slagelse

I år er det 565 år siden, at en stor osmannisk haer belejrede, indtog og plyndrede Konstantin­opel.

Akkurat som nutidens muslimer er staerkt overreprae­senteret i voldtaegts­statistikk­er, så havde osmannerne en vidunderli­g voldtaegts­fest, der strakte sig over mange dage, da de først fik adgang til Det Byzantinsk­e Riges kristne kvinder.

Lad os fejre Konstantin­opels fald med venstreflø­jen og de akademiser­ede humanister, der som bekendt altid jubler og danser, når en muslim voldtager en kristen kvinde. Hurra for venstreflø­jens “projekt muslimsk indvandrin­g” Lars Theilade

Valby Langgade 49

Det undre mig rigtig meget at VAR kun blev brugt i de indledende kampe i WM bla. I Danmarks kampe og ikke i 1/8 del finalerne 1/4 finalerne semifinale­rne . M.V.H. Helen Georg Valbygårds­vej 27 2500 Valby .

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark