Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Der venter dig en travl mandag, hvor du kan få nået en masse. Du tager hånd om de naere ting, og du nyder hverdagen lige nu. Du har ikke behov for de store forkromede planer, du har bare behov for at vaere praktisk, og brug for at løse opgaverne én ad gangen. Tag dig tid.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du kigge lidt på din økonomi, da du er saerdeles omhyggelig­t indstillet lige nu, og derfor vil du kunne tage et kritisk og aerligt blik på budgettet. Det er ikke altid let at skulle, men det kan i sidste ende vaere en stor befrielse, når man får alle enderne til at mødes.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du fik sikkert god tid til at fordybe dig lidt i weekenden i noget ny viden, der forhåbentl­ig gav noget inspiratio­n og perspektiv. I dag vil du have fokus på din fremtid, og på dine ambitioner og du vil gå helt ned i detaljen i din planlaegni­ng. Skriv gerne det hele ned, og vaer grundig.

TYREN 21/4-21/5

Din kreativite­t er i fokus i dag. Isaer vil du vaere god til at se detaljen, som i sidste ende får helheden til at gå op. Det skal gerne vaere håndgribel­ige projekter du tyr til lige nu, selvom du er kreativ. Du har behov for at se tingene gå i mål, og for at laegge puslespill­et brik for brik.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er mandag, og der skal bestilles noget, og det kan få mange til vakle lidt til at begynde med, men ikke dig. Du tager fat fra den lyse morgenstun­d, og er fuld af ”gå-på-mod” dagen igennem. Det vil også blive bemaerket af omgivelser­ne, og du vil få en rigtig god dag i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag traenger du til at få lidt nye oplevelser, og du traenger til at få lidt ny inspiratio­n. Weekenden var sikkert mest praktisk for dit vedkommend­e, isaer søndagen. Men det hele kan ikke drukne i praktiske, kedelige opgaver. I dag må der lidt eventyr på tapetet i dit liv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at vaere derhjemme i dag, og du kan med fordel bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag. Du har sikkert en masse praktisk du gerne vil tage hånd om, og du kan måske ikke helt finde ro, før du får det gjort. Du traenger også til at vaere taet på din familie lige nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at vaere mest i dit eget selskab i dag, og derfor skal dagen på jobbet nok bare overstås for dig. Alternativ­t kan du bede om at få lov til at arbejde hjemme fra. Er det ikke muligt, kan du glaede dig til i aften, hvor du kan få lov til at vaere i egne tanker lidt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

De sidste par dage har du fokuseret en del på dine relationer - i dag kan du så kigge aerligt på hvem det giver dig energi at vaere sammen med, men du kan også vaere aerlig omkring det modsatte. Tag et kritisk blik på det hele, det er også vigtigt at få taget dig lidt af dig selv.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er på farten i dag, og du kan nå en bunke, hvis du altså ikke tillader dig selv for mange svinkeaeri­nder. Du har sikkert en ret så stram ”to-do-liste”, og kan nå fra til A-Z ,og saette hak ved tingene lidt efter lidt. Det er også lettere at få alle detaljerne med, hvis du er omhyggelig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere sammen med dine venner i dag, og du traenger nok til at tage dig lidt af dit netvaerk i det hele taget. Så er det også lettere at få snakket alle de planer du gik og lagde i weekenden igennem. Folk vil vaere kritiske og aerlige. Tag imod feedback.

FISKENE 20/2-20/3

I weekenden var du sikkert maegtig ferm til at få ordnet en masse derhjemme. I dag traenger du til at slappe mere af, og du traenger til at vaere sammen med din partner, hvis du er i parforhold. Er du ikke det, kan du bruge tiden sammen med andre vigtige relationer i dit liv.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark