Ekstra Bladet

Zornigers tillid forpligter

-

Alexander Zorniger har naermest, siden sin ankomst for to år siden til Brøndby, benyttet enhver lejlighed til at kalde Dominik Kaiser for sin ’traumspiel­er’ drømmespil­ler.

Nu er Kaiseren endelig landet i Brøndby og glad for genforenin­gen med traeneren, der har betydet så meget for hans udvikling. Men han erkender også, at det stiller store krav, når traeneren har fået den spiller, han har ønsket sig.

– Selvfølgel­ig bliver du glad, når en traener kalder dig en drømmespil­ler. Alex og jeg har noget specielt sammen. Vi er rykket op to gange og har haft en succesrig laenge tid sammen i Leipzig. Den slags skaber gode relationer, forklarer Dominik Kaiser, der dog skynder sig at tilføje:

– Men det forpligter også, når traeneren har fået lige den spiller, han ønsker sig. I fodboldens verden skal du aldrig tage noget for givet. Uanset hvor godt et forhold du har til traeneren, skal du levere på traeningsb­anen og i kampene. Du skal hver dag bevise dine kvaliteter, ellers kommer du ikke på holdet. Jeg ved, at Alex har store forventnin­ger til mig. Det gør jeg alt for at leve op til, forklarer Dominik Kaiser.

Går langt tilbage

Forholdet mellem Zorniger og Kaiser går faktisk laengere tilbage end de to et halvt år i Red Bull Leipzig. Da Kaiser spillede ungdomsfod­bold i Normannia Gmünd, var Alexander Zorniger cheftraene­r for klubbens førstehold.

– På mange måder har Alex haft stor indflydels­e på min udvikling som fodboldspi­ller, pointerer han.

Alex og jeg har noget specielt sammen

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark