Ekstra Bladet

PUTIN SPREDER FAKE NEWS

-

Via et samarbejde med den amerikansk­e aflytnings­tjeneste NSA har Slyngelstu­en haft medhør på en telefonsam­tale mellem Brian Mikkelsen og hans efterfølge­r som erhvervsmi­nister, Rasmus Jarlov.

– Hej, det er Brian. Hvordan går det? BM:

– Fint, men Danske Bank-sagen bekymrer RJ: mig.

– Det er derfor, jeg ringer til dig. Jeg BM: synes, du skal slappe lidt af og lade Ole og Thomas klare den sag.

– Ole og Thomas ????

RJ:

– Ja, bestyrelse­sformanden og topchefen BM: i Danske Bank.

– Dem er jeg ikke på fornavn med.

RJ:

– Nej, og det er netop problemet. Hvis BM: du laerte dem bedre at kende, vil du hurtigt indse, at de ved en masse om hvidvask og derfor kan tackle sagen profession­elt. Så undgår vi al den bank-bashing.

– Jamen, der er hvidvasket for 53 mia. RJ: kr.!

– Hvor ved du det fra?

BM:

– De estiske bankmyndig­heder.

RJ:

– Herregud, de er i lommen på Putin, BM: og han elsker at sprede fake news for at ødelaegge enhver form for anstaendig bankvirkso­mhed i Vesten.

– Sådan ser jeg ikke på sagen.

RJ:

– Du er jo dårligt nok tør bag ørerne BM: som minister, så du må laere at forstå, at banksektor­en må forkaeles, fordi den er vigtig for samfundet.

Det nytter ikke noget at laegge Danske Bank for had på grund af nogle småting. Ledelsen er ikke fejlfri, men den vil det bedste.

– Jeg synes nu, det er vigtigt, at vi kommer RJ: til bunds i sagen.

– Hør nu her, Rasmus. Jeg tror, at jeg BM: vil indbyde Ole og Thomas til en middag hjemme hos mig, så du kan laere dem bedre at kende. Det vil vaere gavnligt for dig, hvis du på et tidspunkt har lyst til at få en stor stilling i det private erhvervsli­v.

– Det har jeg ingen planer om.

RJ:

– Tiderne kan aendre sig, Rasmus.

BM:

Tiderne kan aendre sig.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Selv om Brian Mikkelsen har trukket sig fra politik, vil han gerne give sin efterfølge­r som erhvervsmi­nister, Rasmus Jarlov, gode råd.
FOTO: LINDA JOHANSEN Selv om Brian Mikkelsen har trukket sig fra politik, vil han gerne give sin efterfølge­r som erhvervsmi­nister, Rasmus Jarlov, gode råd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark