Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

VORDINGBOR­G: En 34-årig kvinde fra København blev anholdt, da hun havde tisset på gaden. Hun gav fingeren til et par betjente, og den ene blev kaldt for en dum so. Derfor fik hun også en sigtelse for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n oven i hatten. Kvinden blev taget med til afsvaling på politistat­ionen og løsladt tidlig morgen.

ALLERØD: En otte-årig dreng tog på eventyr alene under en indkøbstur med sine foraeldre. Moderen kørte til hjemadress­en for at kigge efter sønnen, mens faderen blev i området og foretog anmeldelse­n. Inden det store maskineri blev sat i vaerk, modtog faderen dog en sms fra moderen om, at drengen selv havde fundet hjem i god behold.

GUDHJEM: Der blev trykket lidt for flittigt på speederen ved Melstedsve­j, hvor bilisterne ellers skal holde sig til 60 km/t. Således kunne politiets ATK-bil registrere 26 bilister for at have kørt over det tilladte. Den højeste hastighed blev målt til 92 km/t. TOKSVAERD: Natten til i går blev politiet tilkaldt, da et vidne tilbagehol­dt en mand, der havde vaeret i faerd med at pumpe diesel fra en lastbil over i fire dunke. Det var en 33årig mand fra Holme-Olstrup, der havde dieselvåde fingre, og som havde stjålet op imod 100 liter diesel. Den 33-årige blev anholdt og sigtet for tyveriet, og hans pumpeudsty­r blev beslaglagt. ODSHERRED: Søndag inden gudstjenes­ten kunne personalet i Højby Kirke konstatere, at en listetyv havde forsøgt at stjaele penge af kirkebøsse­n. Den syndige gaest havde ved hjaelp af tape på pinde forsøgt at lirke småmøntern­e ud af bøssens spraekke. Politiet kunne ikke konstatere, om der rent faktisk var stjålet noget fra stedet. KLAMPENBOR­G: To tog ramlede af endnu uvisse årsager sammen på den gamle rutsjebane på Dyrehavsba­kken. Der var i alt 27 personer om bord på de to tog, og ingen af dem kom til skade. Tekniske undersøgel­ser skal nu foretages, før der kan drages konklusion­er om årsagen til sammenstød­et.

VIG: En 16-årig dreng sigtes for ulovlig tvang over for en jaevnaldre­nde pige på Vig Festival. Efter afhøring blev han løsladt, mens sagen efterforsk­es.

cama

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark