Ekstra Bladet

Hvor er pressen

-

Hvor har pressen vaeret henne de tre gange i marts, juni og juli, hvor Morten Messerschm­idt (DF) i Europa-Parlamente­t har stemt imod afgørende nye regler, der vil forbedre lønmodtage­rnes vilkår?

Dansk Folkeparti stemte i marts for, at danske arbejdspla­dser må flyttes til andre EU-lande med EUstøtte. Det er naesten det vaerste. Alle tre DF-medlemmer stemte nej til et forbud mod, at for eksempel danske arbejdspla­dser, som vi har set, udflyttes til et andet land i EU – med støtte fra EU-kassen!

Dansk Folkeparti har derudover stemt for, at østeuropae­iske chauffører kan køre i Skandinavi­en til deres egen langt lavere løn. Og Dansk Folkeparti har stemt for, at samme chauffører kan bruge danske rasteplads­er som campingpla­ds.

I et enkelt tilfaelde kan man vist ’undskylde’ sig med, at Messerschm­idt og Vistisen var fravaerend­e, og kun Jørn Dohrmann til stede, og han har måske vaeret forvirret.

Morten Messerschm­idt har intet gavnligt gjort i den tid, han har siddet i parlamente­t. Og nu vil han frelse Danmark som folketings­kandidat – mens han fortsaette­r som Kloge-Åge nummer et i EU-spørgsmål. Må vi vaere fri

Mads Nielsen Hermodsvej 31

Esbjerg Ø

Jeg flyttede i 1972 til Vanløse fra Bornholm og blev dybt overrasket og forarget over, at man ikke hilste på hinanden på trappen.

Nu undgår man enhver kontakt; har musik i ørerne og snotten rettet mod mobiltelef­onen!

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Mads Nielsen mener ikke, at Morten Messerschm­idt tjener danske interesser i EU.
FOTO: JONAS OLUFSON Mads Nielsen mener ikke, at Morten Messerschm­idt tjener danske interesser i EU.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark