Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at chefredakt­ør Poul Madsen, som har så travlt med, hvad fodboldlan­dsholdet og alle andre skal gøre, burde fortaelle, hvor mange med anden etnisk oprindelse end dansk der er ansat på Ekstra Bladet. Det er det, man kalder at feje for egen dør, før man fejer for andres. Han bør samtidig oplyse, hvor mange praktikpla­dser der er oprettet.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at chefredakt­ør Madsen kalder Ekstra Bladet for folkets avis. Det harmonerer jo dårligt med hans ønske om at få flere indvandrer­e eller deres efterkomme­re på det danske fodboldlan­dshold. Har han ulejliget sig og spurgt folket (danskerne), om vi vil have flere indvandrer­e på landsholde­t? Selvfølgel­ig ikke, han og hans politisk korrekte venner ovre på det fine Østerbro skal nok fortaelle os vest for Valby Bakke (provinsen), hvad der er godt for os.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at det passer tydeligvis Veber Finnedal dårligt, at Ekstra Bladet ikke er skødehund for de borgerlige blålys. Og så haevder dette ’geni’, at EB favorisere­r rød blok. Det passer ikke, for ofte ser man partierne fra rød blok få med krabasken af EB.

Men hvis hr. Finnedal har så meget imod EB, hvorfor fanden laeser han så denne avis? Hvis indholdet ikke passer herren, så skift dog over til en af de blå sprøjter i stedet. Man har på fornemmels­en, at han brokker sig kun for brokkeriet­s skyld.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

at Danmark efterhånde­n er blevet et sygt samfund. Alle lider af den ene eller anden sygdom. Det er efterhånde­n alle, der går til psykolog. De har gjort det godt, psykologer­ne. De tjener tykt på patientern­e.

Og halvdelen af dem, der kommer på session, bliver kasseret, så der er helt sikkert noget galt med den måde, vi har indrettet os på. Det burde der tages hånd om.

Der må da vaere noget, man kan gøre.

Ole Serwin Åstruppark­en 65 Grenaa

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark