Ekstra Bladet

Vi har grebet alle chancer

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Hans Otto Bisgaard og hans kone, Hanne, måtte fredag eftermidda­g tage afsked med deres søn. Jeppe Bisgaard, der led af kraeft i hjernen, var fyldt 47 år en måned forinden.

Om dagene efter sønnens alt for tidlige død siger den erfarne radio- og tv-vaert:

– Det er alle mulige følelser, der farer igennem en. Først og fremmest savn, men vi taenker også på alle de fantastisk­e oplevelser, vi har haft sammen, fortaeller han til Ekstra Bladet. Hanne Bisgaard

Jeppe Bisgaard, der var en af pionererne inden for dansk hiphop, fik konstatere­t kraeftsygd­ommen for tre år siden, og i den tid har han, foraeldren­e og lillesøste­ren sørget for at vaere mest muligt sammen.

– De sidste tre år, hvor vi jo vidste, at han var alvorligt syg, har vi vaeret på masser af ture sammen, og vi har så mange gode oplevelser, så lige nu er vi bare triste og kede af det. Det er en sorg, der kommer til at vare ved, lyder det tydeligt berørt fra hans mor, Hanne.

– Vi har bare grebet chancer, der var.

– Den sidste VM-kamp, Danmark spillede, der holdt vi fodboldfes­t inde hos Jeppe.

– Vi kan mindes en masse dejlige ting. Han var en glad mand, indtil for en måned siden, da det begyndte at gå den helt forkerte vej, tilføjer hun om sønnens sidste tid.

– Mange beskriver, at man kommer til at leve mere intenst, når man bliver ramt af svaer sygdom. Oplevede i det også sådan?

– Jeg vil ikke sige, at det var bevidst, for det ville vaere forfaerdel­igt, hvis man gik og taenkte på det hver dag, men vi har vel gjort det ubevidst.

– Og i det øjeblik, man er sammen, så glemmer man jo alt det onde, lyder det taenksomt fra Hans Otto Bisgaard. alle

– Men det var ikke sådan, at vi taenkte: ’Nå, nu har du ikke lang tid igen, så nu tager vi på udflugt, tilføjer han med et grin midt i sorgen.

– Jeppe, han kaempede bare. Sådan skulle det bare vaere.

– Han har gjort alt, hvad han kunne – og det har familien også – men han var helt klar over, at han ville dø, lyder det fra Hanne Bisgaard, der understreg­er, at de nød at tilbringe tid sammen alle fire, og derfor prioritere­de det meget højt.

Chok og sorg

Jeppe Bisgaard bliver bisat fra Frederiksb­erg Kirke 27. juli, men praecis hvordan dagen kommer til at foregå, ved familien ikke endnu.

– Det må vi tage, når det naermer sig. Lige nu er vi bare i sorg og i chok, konstatere­r Hanne Bisgaard.

– Derfor er det også godt, at vi har en uge endnu til at finde ud af, hvad det er, vi vil, supplerer hendes mand.

Lige nu er vi bare triste og kede af det. Det er en sorg, der kommer til at vare ved

 ?? PRIVATFOTO ?? Var sammen til det sidste
Familien prioritere­de samvaer meget højt. Her er Hans Otto, Mette Marie, Jeppe og Hanne Bisgaard igang med at fejre Jeppes 47 års fødselsdag. Det blev hans sidste.
PRIVATFOTO Var sammen til det sidste Familien prioritere­de samvaer meget højt. Her er Hans Otto, Mette Marie, Jeppe og Hanne Bisgaard igang med at fejre Jeppes 47 års fødselsdag. Det blev hans sidste.
 ??  ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark