Ekstra Bladet

Vi holder øje med danskerne

-

CHAMBÉRY (Ekstra Bladet): Tao Hart Geoghegan, Pavel Sivakov, Gianni Moscon. Nogle af de ryttere, som Team Sky allerede nu har udset til at indgå i den gruppe, der skal opbygges om Egan Bernal.

Når den nu 21-årige colombiane­r er klar til at køre klassement i en Grand Tour, kan der meget vel også vaere danske ryttere omkring ham. Det fastslår Sky-manager Davids Brailsford, som nøje holder øje med det danske felt af talenter, som i disse år bugner af potentiell­e World Tour-ryttere.

God mentalitet

– Der er en gruppe danske ryttere på vej frem, og der er ingen tvivl om, at vi vil se nogle af disse ryttere i toppen af ranglister­ne og i toppen af klassement­et i de største etapeløb i naer fremtid, siger Brailsford til Ekstra Bladet.

– Det ville vaere rart at kunne styrke vores hold med et par danskere i fremtiden. Deres mentalitet og profession­alisme ville passe godt ind på vores hold, siger Brailsford, som på hviledagen mandag cyklede en tur med holdet og efterfølge­nde alfaderlig­t gav Egan Bernal et par råd i fuld fortroligh­ed.

– Han har helt sikkert potentiale­t til at blive den naeste, som holdet skal bygges op omkring, siger Brailsford.

Sympatisk ung mand

– Kan han udnytte dette potentiale, er der ingen grund til, at han ikke skulle kunne kaempe om sejren i verdens største etapeløb.

– Fremtiden er meget lys for ham. Han er en fin og sympatisk ung mand med en fortraeffe­lig karakter og en staerk personligh­ed. Vi har et ansvar for, at han udvikler sig på den bedst mulige måde.

– Vi skal ikke taenke på naeste år eller året efter. Vi skal taenke på de naeste ti år, når det gaelder Egan og hans muligheder, siger David Brailsford.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? – Det ville vaere rart at kunne styrke vores hold med et par danskere i fremtiden, siger Sky-manager Davids Brailsford.
FOTO: ERNST VAN NORDE – Det ville vaere rart at kunne styrke vores hold med et par danskere i fremtiden, siger Sky-manager Davids Brailsford.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark