Ekstra Bladet

- Han får en lammer

Stig Tøfting kalder det ’god lir’, når hans kammerat og tidligere landsholds­kollega Thomas Gravesen medvirker i video på Vejle boldklubs Twitter, hvor han driller sin tidligere landsholds-kollega

- FREJ BRAMMING fb@eb.dk

Thomas Gravesen medvirkede i går i en kort video på Vejle boldklubs Twitter-profil, hvor han driller sin kammerat og tidligere landsholds­kollega Stig Tøfting.

Årsagen til videoen skal findes i en klumme i Ekstra Bladet, Tøfting skrev torsdag, hvor han kom med en raekke forudsigel­ser for den nystartede Superliga-saeson.

I klummen giver Tøfting nul ud af seks stjerner til nyoprykker­ne fra Vejles chancer i Superligae­n og han forudsiger, at holdet stadigvaek ikke har vundet en kamp, når vi kommer til ligaens syvende spillerund­e.

Hvad vil Vejle?

– Det er en blanding af folk fra Bahrain, Kina, Congo, Albanien og Faerøerne, mens kun fire spillere har Superliga-minutter i benene. For at vaere aerlig, så er det sgu svaert at finde hoved og hale i, hvad Vejle vil, lød det blandt andet fra den 48årige fodboldeks­pert.

Stig Tøfting endte som bekendt endte med at tage fejl den prognose, da Vejle fredag vandt 3-1 hjemme over Hobro.

Den tidligere Vejle-helt Thomas Gravesen kunne ikke dy sig for at sende en lille stikpille af sted mod sin kammerat.

Så han medvirkede i en kort video, hvor han kører frem mod et eksemplar af Ekstra Bladets avis på en stor plaeneklip­per.

Plaeneklip­peren

Naturligvi­s en reference til Stig Tøftings kaelenavn, ’plaeneklip­peren’, som han fik af den tidligere danske landstraen­er Richard Møller Nielsen.

– Ja. Den skal sgu nok vaenne sig til, at vi er tilbage i Superligae­n, siger Thomas Gravesen i videoen, mens han sparker til plaeneklip­peren.

Ekstra Bladet har fanget Stig Tøfting på telefonen, for at finde ud af, hvad han synes om drillerier­ne fra sin tidligere midtbane-kollega på landsholde­t.

– Det er helt fint med mig. Det er god lir.

– At han så får en lammer naeste gang, jeg ser ham, det er en anden side af sagen, lyder det fra en smågrinend­e Stig Tøfting, der dog ikke mener, at han – endnu – har taget fejl af Vejles chancer i Superligae­n.

Lad os nu se

– Nej, nej, nej. Rolig nu. Dommertaek­ke kommer man langt med. Og så fik de jo også et straffespa­rk, der aldrig skulle have vaeret dømt, mener Stig Tøfting, der står ved sin forudsigel­se fra torsdagens klumme i Ekstra Bladet.

– Lad os nu se, når vi når syvende runde. Hvis de så har fået en enkel sejr, så herregud – jeg tog fejl. Men det er da dejligt, at de fejrer det i Nørreskove­n som om de er blevet danmarksme­stre, siger ’Plaeneklip­peren’, som ikke vil afsløre, om han har taenkt sig at komme med et lignende humoristis­k modsvar til sin gamle holdkammer­at.

– Det ved man aldrig, fastslår han.

Lad os nu se, når vi når syvende runde. Hvis de så har fået en enkel sejr, så herre gud – jeg tog fejl

 ?? FOTO: VEJLE BOLDKLUB ?? I Vejle Boldklubs video, der både er blevet delt på klubbens Twitter og Facebook-side, står Thomas Gravesen med et eksemplar af Ekstra Bladets avis, hvor han har slået op på Stig Tøftings klumme, hvori han ikke spår saerlig stor succes til Vejle i...
FOTO: VEJLE BOLDKLUB I Vejle Boldklubs video, der både er blevet delt på klubbens Twitter og Facebook-side, står Thomas Gravesen med et eksemplar af Ekstra Bladets avis, hvor han har slået op på Stig Tøftings klumme, hvori han ikke spår saerlig stor succes til Vejle i...
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Det er ikke første gang, at der har vaeret venskabeli­ge drillerier mellem de tidligere landsholds­kollegaer Stig Tøfting og Thomas Gravesen. Her ses de i et venskabeli­gt slagsmål med Jesper Grønkjaer i 2002.
FOTO: LARS POULSEN Det er ikke første gang, at der har vaeret venskabeli­ge drillerier mellem de tidligere landsholds­kollegaer Stig Tøfting og Thomas Gravesen. Her ses de i et venskabeli­gt slagsmål med Jesper Grønkjaer i 2002.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark