Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fleck

SORØ: En uoverensst­emmelse førte til, at tre maend kom op at slås på Holbaekvej, og politiet blev tilkaldt. De tre maend på 18, 20 og 21 år sloges tilsynelad­ende på grund af uenighed om, hvordan man kører i trafikken. De blev skilt ad og alle sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n. NAKSKOV: Efter tre gange på tre år at vaere blevet sigtet for kørsel uden førerret må en 47-årig mand fra Nakskov nu vinke farvel til sin bil. Bilen blev beslaglagt, efter at den 47-årige blev standset i en rutinekont­rol.

RØNNE: En 33-årig kvindelig bilist blev påkørt bagfra af en 41-årig mandlig bilist på Åkirkebyve­j. Sammenstød­et skete, da den 33-årige skulle svinge til venstre, og modparten påkørte hendes bil bagfra. Fire personer blev bragt til Akutmodtag­elsen til undersøgel­se. FJENNESLEV: Politiet fik en anmeldelse om, at der blev brugt en ukrudtsbra­ender på en adresse. Da politibetj­entene ankom, stod der ganske rigtigt en braender på gårdsplads­en, og der var afbraendt ukrudt. Beboeren, en 42-årig kvinde, blev sigtet for overtraede­lse af brandlovgi­vningen.

HOBRO: I morgentraf­ikken ved Hobro Syd var en aeldre kvinde ved at køre ud på motorvejen. På cykel vel og maerke. En 36årig bilist var dog hurtig til at se, hvad der var ved at ske, så han standsede og tog fat i kvinden. Han fik guidet hende vaek fra afkørslen og i den rette retning.

AALBORG: En sort Mercedes parkeret på Aalborg Lufthavns parkerings­plads mellem 16. og 17. juli blev løftet med en donkraft og fik højre baghjul skruet af. Det ser dog ud til, at donkraften ikke kunne holde bilen, som var faldet ned fra donkraften og nu hvilede på venstre baghjul. Gerningsma­nden efterlod bil og hjul.

AARHUS: En mand slingrede klokken 1.50 på cykel på Ny Banegårdsg­ade og blev stoppet af politiet. Cyklen var stjålet, og da cyklisten virkede påvirket, blev han sigtet for besiddelse af stoffer. I hans lommer fandt betjentene 22 piller, en sort elefanthue og en pandelygte. I en taske lå en bidetang og et koben. Cyklisten blev også sigtet for forsøg på indbrud på ukendt sted.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark