Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Donald Trump er, som Jacob Haugaard var. Det startede for dem begge som en gag, men resultatet blev et mareridt – et chok. Det var mere, end deres intellekt kunne klare. Trump står i vand til halsen. Han har sejret ad helvede til!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at ’kunstneren’ Jakob Jakobsen med de mange sider dødsannonc­er over kendte politikere må vaere syg i sindet.

Men de, der har smidt 10.000 kroner ud til papirerne, er så svage i ånden, at de bør makuleres sammen med provokatio­nen.

Jeppe Jeppesen Skovvejen 17

Samsø

at folkepensi­onister, der kun har deres pension at leve af, er de virkelige fattige i Danmark. Deres pension stiger naesten aldrig, og hvis den stiger lidt, bliver den udhulet af skatten og prisstigni­nger. Så folkepensi­onen skal saette op her og nu.

Børge Højlund Jensen H.C. Andersens Vej 56 Viborg

at nogle af spillerne på det franske VM-vindende hold begrundede Frankrigs (bevares, storartede) fodboldlan­dsholds succes med, at spillerne hovedsagel­ig har afrikansk og islamisk baggrund.

Er det så ikke rimeligt at sammenlign­e det franske landshold med Fremmedleg­ionen?

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at nu når TV2 News har behandlet praesident­mødet i Helsinki, vil jeg da håbe, at de kan afsaette et par dage til mødet mellem Kina og EU, eller er det hemmeligst­emplet?

Og så er der den lobby-organisati­on, som Kinas propaganda­ministeriu­m er ved at opbygge. De vil benytte enhver måde til at blande sig i alle valg i Europa og svine dem, de ikke kan lide, til. Men TV2 mener jo nok, at hvad EU gør, det er altid det rigtige.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark