Ekstra Bladet

Ingen favoritter imponerede

-

For Jesper Hansen startede Tour de France for alvor i går.

Den lille fynbo har sin spidskompe­tence i bjergene, og han var ganske positiv over mødet med stigninger­ne. Hans arbejdsdag sluttede på den sidste af slagsen, Col de Colombiére, men det var helt efter planen – dog alligevel en kende for tidligt efter den 27 årige hjaelperyt­ters smag.

– Jeg havde en fin følelse i benene. Der var lidt vind på den naestsidst­e stigning, så den fik jeg taget og beskyttet Jakob.

– Det kostede lidt. Så på sidste stigning fik jeg ham frem, men så var der udsolgt, og jeg slap med fem kilometer igen, sagde Jesper Hansen, der på den måde fik sparet lidt kraefter til dagens eksplosive etape, hvor han også kommer til at arbejde stenhårdt.

Sky er staerke

Fra sin position forrest i favoritgru­ppen fik han god tid til at kigge Fuglsangs naermeste konkurrent­er ud. Og intet af det, han så, skraemte ham.

– Der var nogle af de andre klassement-ryttere, der kom til at sidde lidt alene. Men så var der Sky, der var utroligt staerke og sad med mange mand i finalen.

– Movistar havde også et staerkt hold, men ellers synes jeg faktisk ikke, at der var nogen, der så staerke ud. Det var vel forventet med Sky og Movistar, men derudover var der ingen, der overrasked­e, analysered­e Jesper Hansen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark