Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan få benet forkert ud af sengen i dag, og har måske lyst til at blive under dynen, måske med din partner, og traekke dynen godt op over hovedet. Det kan vaere det er ikke er helt sjovt at møde virkelighe­dens krav i dag. Du kommer bedst igennem dagen via samarbejde.

LØVEN 23/7-23/8

Du har en masse på ”to-do-listen” i dag, og du kan godt synes den virker lidt uoverskuel­ig, men du får alligevel fat på dagens pligter, og når overrasken­de meget, og derfor kan du i aften føle dig fri som fuglen, og gøre lige praecis hvad der passer dig. Hver ting til sin tid.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kommer til at fokusere på dine venner og på dit netvaerk i dag. Det er isaer godt med gode venner og et godt netvaerk på hårde dage, og i dag kraeves der at du går lidt til stålet. Det er rart at du kan se frem til at se gode venner når du har fri, hold dit netvaerk ved lige.

TYREN 21/4-21/5

I dag vil du føle at hverdagen er lidt tung, til at begynde med. Det kan vaere du føler dig overbebyrd­et med opgaver, og har svaert ved at se hvordan du skal komme igennem dagens strabadser. Men du får dog taget fat, og er dynamisk og praktisk når det kommer til stykket.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din økonomi er i fokus i dag, du vågner måske med et saet og taenker på den som det første. Men det er slet ikke sikkert at din økonomi ligefrem er noget mareridt, der er bare noget der skal ses efter i kanterne, og det kan du så effektivt få gjort noget ved netop i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har fokus på din fremtid og på din karriere i dag, og der er ikke meget du ikke vil gøre for at nå langt med tingene netop nu. Selv når tingene driller har du en jernvilje i øjeblikket, og du har også nerver af stål. Du ryster ikke på hånden, du knokler målrettet med tingene nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din hobby og din fritid er fortsat dét, der giver dig energi. Men til at begynde med er der en sten i skoen i dag. Tanken om at skulle på arbejde huer dig måske ikke så meget i dag. Men på forunderli­g vis får du alligevel taget fat, og får klaret dagens pligter, og så er det hobbytid.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er helt i dit es i dag, og selvom du ikke ligefrem springer ud af sengen, kommer du alligevel ret så hurtigt på dupperne og op i fulde omdrejning­er. Du nyder hvis du kan få lov til at vaere midtpunkt lige nu, din selvtillid og dit ”gå-på-mod” er i højsaedet. Nyd det i fulde drag i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at få oplevelser i dag, det hele skal slet ikke vaere så kedeligt. Derfor vågner du sikkert tidligt, med en form for uro og rastløshed i kroppen, men samtidig ved du godt at dagen også indeholder trivialite­ter, der langtfra er spaendende. Men du kaemper dig vej.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger egentlig til at vaere hjemme i dag, og måske til at vaere sammen med familien. Men pligten kalder, selvom du måske helst var foruden for mange pligter til at begynde med. Det er også fair, men du kan bede om hjaelp til at løse dagens udfordring­er. Slap af i aften.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere alene i dag, men det kan du nok ikke komme til lige med det første. En masse forskellig­e gøremål skal passes, og det kan ikke nytte noget at vaere for hurtigt faerdig med tingene. Løs hellere tingene grundigt, og glaed dig så til at slappe lidt af i aften i stedet.

FISKENE 20/2-20/3

I dag kan der måske vaere haengepart­ier i forbindels­e med papirer til det offentlige, skat eller lignende. Du indser måske lige pludselig, at der er noget det er sidste chance for at få styr på. Måske er du godt med på alle fronter, men dobbelttje­k det for en sikkerheds skyld.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark