Ekstra Bladet

NU HAR DE FÅET NOK AF HAM

IKKE FLERE DROP: Liverpool kan vaere klar til at smide en halv milliard kroner for en ny målmand som erstatning for den uheldige Karius

- POUL FERDINAND pf@eb.dk

I den ene ende af banen råder Liverpool over et frygtet og stjernebes­at angreb bestående af Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

En trio, der i den forgangne saeson spredte skraek og raedsel både i Premier League og i Champions League.

I den anden står den tyske målmand Loris Karius.

Han spredte også masser af frygt – desvaerre mest hos tilhaenger­e og holdkammer­ater, som da han droppede faelt i CL-finalen mod Real Madrid eller senest, hvor han også så umanerlig skidt ud i en traeningsk­amp.

Derfor har både fans og medier skreget på en ny målmand til Premier Leagueklub­ben, og nu tyder det på, at Jürgen Klopp har lyttet.

Prisen skraemmer ikke

Således skriver en lang raekke engelske og italienske medier – heriblandt The Guardian og Il Messaggero – at Liverpool i går smed et bud på 70 mio. euro (ca. 523 mio. kroner) for AS Romas brasilians­ke landsholds­målmand, Alisson.

Et bud, som den italienske klub i første omgang har afvist, fordi man ønsker yderligere 37 mio. kroner for at slippe målmanden, der fik fuld tid for Brasilien under VM i Rusland.

Selv afviser Liverpool at have afgivet et officielt bud, men der er sjaeldent røg uden ild, og både i begge lande er der enighed om, at Alisson står højt på Klopps ønskeliste.

Derfor vil det høje beløb naeppe afskraekke Liverpool fra at gøre et seriøst forsøg på at hente den staerke brasiliane­r. Ikke mindst, fordi klubber som Chelsea, der får brug for en ny målmand, hvis Thibaut Courtois smutter som frygtet, også lurer i kulissen.

Et stort puslespil

Både Courtois og Alisson indgår i en større målmandska­rrusel, hvor også FCK’s svenske keeper, Robin Olsen, deltager.

Således meldes AS Roma interesser­ede i Olsen som afløser for Alisson, ligesom han også har vaeret naevnt som mulig andenmålma­nd i FC Barcelona.

Samtidig kan Real Madrid melde sig ind i kampen om Alisson, hvis det ikke lykkes at hente Courtois i Chelsea, så det er en større kaede af handler, som Alisson kan saette i gang, hvis han rykker til Liverpool og Anfield.

Hvis brasiliane­ren skifter, kan han kalde sig verdens dyreste målmand. En titel, der netop nu tilhører Gianluigi Buffon, der kostede 395 mio. kroner, da han skiftede til Juventus i 2003.

Både fans og medier har skreget på en ny målmand

 ?? FOTO: ANDREW MEDICHINI/AP FOTO: AP ?? Jagten er gået ind på Romas brasilians­ke målmand, Alisson, der er bedre til at tage med haender end den berygtede Liverpool-keeper. Ikke nu igen ...Loris Karius forsøgte at gemme sig under graesset efter sine faele drop i Champions League-finalen i foråret. I de seneste kampe er det heller ikke gået for godt.
FOTO: ANDREW MEDICHINI/AP FOTO: AP Jagten er gået ind på Romas brasilians­ke målmand, Alisson, der er bedre til at tage med haender end den berygtede Liverpool-keeper. Ikke nu igen ...Loris Karius forsøgte at gemme sig under graesset efter sine faele drop i Champions League-finalen i foråret. I de seneste kampe er det heller ikke gået for godt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark