Ekstra Bladet

Da jeg endelig forstod, at det var et doggingste­d for maend, faldt det hele på plads

-

ikke kun om at tage på stranden eller på skovtur, men også om at finde et diskret sted med en partner til lidt fraek leg i det fri. Solen og vinden gør fantastisk­e ting for kroppen og sindet, hvis man dyrker det med omtanke og solcreme. Du får masser af energi og vitaminer af solen, og det er noget, der stimulerer sexlysten. Ligesom følelsen af at vaere nøgen i naturen kan give en fantastisk følelse af frihed, uden at man derfor behøver stemple sig selv naturist.

Det er heller ikke så underligt, at det er skønt at smide tøjet og kaste sig nøgen i vandet eller spurte over en graesplaen­e i bar indianer. Vi har ikke udviklet os som race til at leve i en lille mørk lejlighed og have sex under en dyne i mørket. Vi har udviklet os på store åbne vidder, hvor sex ikke hverken var skamfuldt eller problemati­sk, men noget man dyrkede udenfor, når man havde lyst, sammen med andre, der også havde lyst, og det kunne vaere når som helst og hvor som helst. Taenk bare.

EN AF DE SEKSUELLE

subkulture­r, der har fået en voksende tilhaenger­skare de sidste år herhjemme, er ’doggingfol­ket’. Som så mange andre seksuelle subkulture­r er begrebet opstået i England. Navnet kommer af, at man under påskud af at gå tur med hunden i virkelighe­den er nede i parken og få en ’quickie’ med en komplet fremmed. Eller hvis man er mere strukturer­et, kan man saette en fraek aftale op online i forvejen. Der er mange variatione­r, ligesom der naturligvi­s er hjemmeside­r, hvor man kan se kort over de aktive steder i Danmark og høre regler for samspil på diverse rasteplads­er og hemmelige steder rundt omkring i by og land. Der findes også miljøer, som arrangerer større sammenkoms­ter på strande og steder i skoven, hvis man er til gruppeakti­viteter.

SAMMEN MED

større seksuel frihed og flere og flere mennesker, der rent faktisk bruger den frihed til noget, bliver det mere almindelig­t at rykke det seksuelle samvaer ud i naturen af og til for at prøve noget nyt. Og hvis der er noget, der er virkelig godt for sexlivet, er det variation. Det behøver ikke vaere de vildeste orgier eller seksuelle subkulture­r, man begiver sig ud i. Man kan jo bare tage sin partner i hånden og helt spontant traekke ham/hende med en tur i skoven eller ud i sommerhush­aven, hvis naboerne ikke kan se ind. Man skal selvfølgel­igt passe på ikke at skraemme andre folk med aerinder i naturen. Børn tager godt nok ikke skade af at se voksne mennesker have sex, men paedagoger, foraeldre og skolelaere­re kan godt tage det utrolig tungt. Og det er virkelig aergerligt, hvis den romantiske og fraekke skovtur ender med, at man bliver anholdt i bar røv og maelkebøtt­er i håret.

MINDST EN GANG

om året bør man gøre sig selv den tjeneste at smide tøjet et sted i naturen med eller uden en partner. Hvis man kan lide at vise sig frem, er der masser af naturistst­rande i Danmark, hvor man kan dyrke den side. Men egentlig handler det om at finde tilbage til vores rødder. Vi har vaeret jaegere, samlere og nomader 95 procent af vores eksistens, og bare en gang imellem er det sundt at smide alt det udvendige, der får os til at ligne moderne, civilisere­de mennesker. Og så husk på, at vi også er dyr, der brugte det meste af vores dag på at bevaege os igennem naturen og jage og samle.

Så der er en grund til, at det kan føles både sjovt, fraekt og helt rigtigt at jage en kaereste eller legekammer­at igennem skoven uden andet end graes under fødderne og vind i håret. Prøv at lukke øjnene et øjeblik, kast dig tilbage i tiden, og se det for dig. Dig på savannen i bar røv og dolk. Og hov, er det ikke Agra fra stammen, der står og smiler til dig dernede ved floden? Så er det tid at saette i løb, for hun er ret hurtig og bliver kun fanget, når hun selv vil. Mand, vi havde det sjovere i stenaldere­n.

 ??  ?? JEG SNAKKER
JEG SNAKKER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark