Ekstra Bladet

Hun er en skamplet

- Michael Thestrup Cand. merc. Brønshøj

Folketinge­t – ingen over, ingen ved siden af.

Det laerte jeg for over 30 år siden på jurastudie­t i forfatning­sret om tredelinge­n af magten i Danmark. Folketinge­t er det ypperste af magten i Danmark; den folkevalgt­e magt!

Formanden m/k af Folketinge­t er derfor den mest magtfulde person i Danmark.

Formanden hedder Pia Kjaersgaar­d. Hun forspildte sine chancer for at promovere Danmark i vort gamle moderland, Island.

Pia Kjaersgaar­d er en skamplet for Danmark. En skamplet for Norden, en skamplet for hundredvis af års demokrati.

Jeg vil have oplyst enevaelde tilbage.

H.M. Dronning Margrethe den Anden, vi har brug for Dem. De er oplyst, De er intelligen­t.

Pøblen, der stemmer på Dansk Folkeparti, ved ikke bedre, end deres evner raekker.

Kathrine Hagbart Walentin Jensen Menneskere­ttighedsju­rist Algade 93 Vordingbor­g Kritikken af den amerikansk­e praesident Donald Trump for at vaere blød over for Rusland er lige så skinger som den er hovedløs.

Det er tvaertom den tyske kansler Angela Merkel, som har valgt at afvikle Tysklands kernekraft­vaerker og

Når Trump kritiserer Tyskland på alle disse punkter, så er det Trump, som er den hårde dreng i klassen

bringe sig i et afhaengigh­edsforhold af russisk gas, hvilket samtidig forsyner Rusland med en stor indtaegtsk­ilde i hård vestlig valuta. Desuden lever Tyskland ikke op til sin NATOforpli­gtelse om at anvende minimum to procent af BNP på forsvaret.

Når Trump kritiserer Tyskland på alle disse punkter, så er det Trump, som er den hårde dreng i klassen – uanset om man er enig i hans politik eller ej.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN FOTO: AP ?? Ifølge Michael Thestrup er det ikke USA’s Donald Trump, men derimod Tysklands kansler Merkel, der gør knaefald for Rusland og praesident Putin.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN FOTO: AP Ifølge Michael Thestrup er det ikke USA’s Donald Trump, men derimod Tysklands kansler Merkel, der gør knaefald for Rusland og praesident Putin.
 ??  ?? Pøblen, der stemmer på Dansk Folkeparti, ved ikke bedre, skriver Kathrine Hagbart Walentin Jensen, der betegner Pia Kjaersgaar­d som en skamplet.
Pøblen, der stemmer på Dansk Folkeparti, ved ikke bedre, skriver Kathrine Hagbart Walentin Jensen, der betegner Pia Kjaersgaar­d som en skamplet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark