Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at vi danskere er medskyldig­e i, at mere end 40 millioner mennesker arbejder som slaver rundt om i verden.

Når vi køber de billige varer, er det et signal til slavepiske­rne om, at de bare kan fortsaette. Og vores fine ord om menneskere­ttigheder og fred bliver endnu en gang udstillet som hykleri.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at mon ikke VitaePro bare er en lidt for smart måde at lokke penge ud af aeldre mennesker, som håber, at de pludselig bliver 20 igen.

Findes der noget belaeg for, at det virker?

Og hvorfor er reklamen forbudt i Sverige? Fordi den lover mere, end den kan holde. Hvorfor er VitaePro under lup hos forbrugero­rganisatio­ner i Norge, mens reklamen herhjemme kører på livet løs? Sover de danske myndighede­r, eller synes man, det er fint, at man lokker penge op af folks lommer?

Ib Kornum Strubjerg 190

Nørre Sundby

at de to latterlige tosser fra DR’s ’Nak & AEd’ nu endnu en gang er på togt. Denne gang er de sprunget på Englandsfa­ergen for at tage på vikingetog­t.

Skydetosse­n Jørgen skamskyder et rådyr, der flakser rundt i luften og springer rundt i dødskrampe og stikker af. Da tosserne endelig finder dyret, udbryder Jørgen: ’Den har ikke haft det godt.’

Nej, hvad tror du selv? Du burde prøve det selv, idiot. Så er Nikolaj også på banen: ’Nu skal vi ha’ nogle svampe.’ I to tosser har vistnok fået rigeligt med svampe. Mere, end hvad der er godt for jeres helbred. Nedlaeg det lorteprogr­am øjeblikkel­igt.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

Den tidligere borgerlige regering i Sverige sparede 2500 brandfolk vaek – skattelett­elser til de rigeste, I ved ... Nu skaelder de ud på den socialdemo­kratiske regering. Uvaerdigt!

Men også set før.

Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark