Ekstra Bladet

Viet under 9000 meter reb

- CLAUS JESSEN FOTO: ANITA GRAVERSEN jes@eb.dk

Når disse linjer laeses, er deltagerne i Tall Ship på vej mod Stavanger i Norge – forhåbentl­ig med vind i sejlene.

Sejlskiben­e har lagt Esbjerg bag sig, hvor de har efterladt en masse glade minder.

Ikke mindst hos Sara Lindberg og Ole Hildebrand­t Jensen, der var blandt de fem par, som takkede ja til at blive viet på daekket af fuldrigger­en Christian Radich.

Dobbelt frieri

– Ole og jeg har vaeret sammen i otte år, og da han ikke har haft modet til at fri, måtte jeg jo så gøre det en tirsdag aften over frikadelle­rne for at vaere på den sikre side, griner den 34-årige brud, hvis gom dog også ville prøve at fri.

Så nogle dage senere tog 32-årige Ole revanche på stranden, mens solen gik ned i horisonten.

– Han overrasked­e mig med de smukkeste ringe og kold hvidvin. Og han kom helt ned på knae, bedyrer Sara, der var glad for, at kunne kaste et unikt maritimt skaer over sit bryllup på det norske skibsdaek.

Sophia Brink Nielsen fra Esbjerg, Simon Pedersen fra Ribe og Cecilie Nielsen fra Odense glemmer heller ikke deres møde med de mange master foreløbigt.

Romantisk tur

Turen fra Sunderland i England på TS Maybe har gjort et stort indtryk.

– Det har i mange år vaeret en drøm for mig at sejle med et gammelt sejlskib. Der er jo noget romantisk over det. Og så er det skønt, at det hele ikke skal gå så mega-hurtigt, fortaeller Cecilie og med én mund fastslår trioen, inden de afmønstred­e skibet fra 1929:

– Vi har fået venskaber for livet. Det her har vaeret den vildeste oplevelse overhovede­t.

 ??  ?? Birk på fire hjalp med ringene, mens Hannah på et holdt sig mere i baggrunden, da mor og far blev gift. Sara Lindberg og Ole Hildebrand­t Jensen sagde ja til hinanden foran Ejsbergs borgmester og de 9.000 meter reb på fuldrigger­en Christian Radich, hvis sejl har et areal på 1.360 kvadratmet­er.
Birk på fire hjalp med ringene, mens Hannah på et holdt sig mere i baggrunden, da mor og far blev gift. Sara Lindberg og Ole Hildebrand­t Jensen sagde ja til hinanden foran Ejsbergs borgmester og de 9.000 meter reb på fuldrigger­en Christian Radich, hvis sejl har et areal på 1.360 kvadratmet­er.
 ??  ?? Simon, Sophia og Cecilie er glade for livet ombord på TS Maybe, selv om pladsen er trang.
Simon, Sophia og Cecilie er glade for livet ombord på TS Maybe, selv om pladsen er trang.
 ??  ?? Tall Ships Race vender tilbage til Danmark naeste år, hvor skibene laegger til i både Aalborg og Aarhus.
Tall Ships Race vender tilbage til Danmark naeste år, hvor skibene laegger til i både Aalborg og Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark