Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage med indre refleksion og fordybelse, aendrer billedet sig totalt i dag. Fra omkring middagstid vil du virkelig traenge til at opleve noget nyt, spaendende og udfordrend­e i dit liv. Gerne noget der kan udvide horisonten og noget der giver dig lidt perspektiv.

LØVEN 23/7-23/8

Der venter dig en dejlig søndag, med god mulighed for at opleve en masse, men du vil nok ikke forlade den hjemlige trygge base lige med det første. Du vil nyde formiddags­timerne i dit dejlige hjem. Fra i eftermidda­g traenger du til lidt frisk luft og en masse nye indtryk.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du sover ganske sikkert laenge i dag, og nyder at vaere alene og gøre tingene efter dit temperamen­t og dine behov. Hen over middag vil du vaere spraengfyl­dt med energi, og du vil isaer traenge til at komme ud blandt andre mennesker. Dit humør vil virke smittende på andre.

TYREN 21/4-21/5

Denne søndag er du ikke så oplagt til at vaere sammen med andre mennesker, som du ellers har vaeret de seneste dage. Du vil sikkert stadig nyde at vaere sammen med din partner i formiddags­timerne, måske over en brunch, men resten af dagen vil du helst vaere for dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med fuld fart på, traenger du nok til at vaere mere derhjemme i dag. Hvis du endelig skal ud af døren i dag, så vil formiddags­timerne vaere de mest oplagte, hvor du måske kan nå en tur ud at handle lidt. Men fra i eftermidda­g vil du nyde at holde fri hjemme.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har virkelig nydt at vaere sammen med gode venner de seneste par dage, og det kan også vaere at du har et par aftaler først på dagen i dag. Men fra i eftermidda­g vil det vaere klogt ikke at have for mange aftaler, da du egentlig traenger til at få lov til at vaere lidt alene.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Denne søndag kan du bruge til at få ordnet en masse praktisk først på dagen, gerne inden middag. Fra i eftermidda­g vil du traenge meget mere til hyggelige gode stunder sammen med din partner eller andre vigtige relationer. Du traenger til at vide dig støttet og elsket.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din økonomi har vaeret i fokus de seneste par dage, og dagene var isaer oplagte til fremtidsin­vesteringe­r. I dag vil du traenge til at der skal ske lidt, og du vil søge at vaere på farten så meget det er muligt. En tur ud i det blå uden store bekymringe­r, vil passe dig storartet.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har haft meget fokus på din karriere og dine fremtidspl­aner på det seneste. I dag vil du nok traenge til at få tid til at have det sjovt også, gerne sammen med gode venner, eller folk du deler interesser og hobbyer med. Tillad dig selv en søndag i frikvarter­ets navn.

KREBSEN 22/6-22/7

Først på dagen vil du nok nyde at det er søndag, og du vil tage tingene i dit helt eget tempo. Giv endelig dig selv lov til at have en lidt stille start på dagen. Fra i eftermidda­g er du fyldt med energi, og du har tager fat på tingene med ”gå-påmod” og med overblik ikke mindst.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Efter et par meget intense dage, vil du traenge til at tage tingene mere roligt i dag. Af og til skal der vaere tid til at få ladet batteriern­e op, og i dag kan du tage dig rigtig godt af dig selv, isaer fra i eftermidda­g af. Formiddags­timerne er de bedste til at vaere social for en stund.

FISKENE 20/2-20/3

Denne søndag vil du ikke hvile på laurbaeren­e bare fordi du har fri. Det kan godt vaere dagen lige skal godt i gang, før du tager fat, men så saetter du fuld kraft på. Saerligt har du fokus på dine fremtidspl­aner og på dine ambitioner, og du kan få lagt storstiled­e planer nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark