Ekstra Bladet

Vi fortjente mere!

John Lammers aergrede sig over 3-2-nederlaget til Vendsyssel. Hjemmehold­et vadede i store chancer, men manglede kynismen

-

Esbjergs cheftraene­r, John Lammers, var tydeligt en skuffet mand efter opgøret mod Vendsyssel i går. Et bittert nederlag på 2-3 til oprykker-konkurrent­en fra Hjørring nagede den 54-årige hollaender gevaldigt.

Igen-igen blev duellen mod Vendsyssel nemlig en saerdeles medrivende og målrig affaere – også selv om Lammers forinden havde bebudet og varslet, at der denne gang ville blive fokuseret mere på den esbjergens­iske defensiv.

Laenge så det da også lovende ud for hjemmehold­et på Esbjerg stadion – de vadede mildt sagt i kaempechan­cer. Og selv om en sprudlende Anders Dreyer drev gaek med Vendsyssel­s bagkaede – og selv om Esbjerg-spidsen Adrian Petre endte med at blive dobbelt målscorer – så var det i sidste ende ikke tilstraekk­eligt.

En skidt fornemmels­e

To mål på hjemmebane med et ellers begejstret hjemmepubl­ikum i ryggen rakte ikke til en sejr. Esbjerg-defensiven vaklede til tider – og det udnyttede et kynisk og effektivt Vendsyssel-mandskab til deres fordel.

Derfor var Esbjerg-traeneren da også aerligt talt en smule frustreret efter slutfløjte­t:

– Jeg står med en meget skidt fornemmels­e. Offensivt spillede vi en god kamp, men defensivt var vi ikke 100 procent til stede.

– Vi indkassere­r alt for mange nemme mål, og det må vi simpelthen bare forbedre. Det er slutresult­atet, der gaelder, men det var langt fra et fair billede af kampen – vi fortjente mere! Lød det fra Lammers.

– Vi tog ikke nok initiativ, og jeg forventede mere af nogle af mine spillere – men det skal jeg nok snakke med dem om. Jeg vil vaere fast i maelet, for jeg ved, hvad jeg gerne vil have – det skal jeg dog ikke diskutere med pressen. I morgen vil vi gå i detaljer og analysere kampen

Vi indkassere­r alt for mange nemme mål, og det må vi simpelthen bare forbedre

Jeg er skuffet! Og jeg aergrer mig over, at to mål på hjemmebane ikke var nok til at vinde

Skuffet og aergerlig

En af Esbjergs bedste – den lille ombejlede kreatør Dreyer – delte sin cheftraene­rs skuffelse. I store perioder af opgøret mod Vendsyssel dominerede hjemmehold­et nemlig, men effektivit­eten manglede. Ligesom Lammers mente den 20-årige højrekant, at kampen allerede burde vaere blevet lukket i 1. halvleg.

– Jeg er skuffet! Og jeg aergrer mig over, at to mål på hjemmebane ikke var nok til at vinde … I sidste uge fik vi et vigtigt point mod bronzevind­erne fra Nordsjaell­and, så det er skuffende, vi ikke bare får point på hjemmebane i dag, sagde Dreyer.

– Det er jo desvaerre afgørende, om man er effektiv eller ej foran kassen. Vi dominerede i 1. halvleg og bestemt også i 2. halvleg, men vi må bare erkende, at Vendsyssel var mere effektive end os, når de fik chancen.

– Vi er skuffede, men vi skal heller ikke køre os selv helt ned, vi har jo en kamp snart mod guldvinder­ne fra sidste år. Dem skal vi nu forberede os godt på!

Vendsyssel på toppen

I tredje runde af Superligae­n venter en stor udfordring for esbjergens­erne i Herning mod FC Midtjyllan­d.

Vendsyssel, som møder FC Nordsjaell­and i naeste uge, kravlede overrasken­de med 3-2-sejren op over Esbjerg op på førsteplad­sen i Superligae­n med seks point og en bedre målscore end AaB.

 ?? FOTO: JOHN RANDERIS ?? Ikke godt nok Esbjerg kaempede hårdt og scorede endda to mål, men endte alligevel med at tabe 2-3 til Vendsyssel. Cheftraene­r John Lammers mener, at gaesterne kom alt for let til målene.
FOTO: JOHN RANDERIS Ikke godt nok Esbjerg kaempede hårdt og scorede endda to mål, men endte alligevel med at tabe 2-3 til Vendsyssel. Cheftraene­r John Lammers mener, at gaesterne kom alt for let til målene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark