Ekstra Bladet

Pytlick overbevist­e landsholds­keeperen

-

Mens Mart Lieder måske stadig er et ukendt navn for mange danskere og hollaender­e, så vaekker Tess Wester måske genkendels­e.

Den 25-årige målvogter har nemlig allerede prøvet det meste på højeste niveau, og hendes ankomst til Odense Håndbold er et bevis på, at Jan Pytlicks tropper virkelig mener det seriøst i år.

Tess Wester har erfaring fra Champions League, ligesom hun har vundet både VM-sølv og -bronze med det hollandske landshold.

– Jeg skulle videre fra Tyskland for at teste mig selv på et højere niveau, og efter jeg havde talt med Jan Pytlick, var jeg ikke tvivl. Odense skal først og fremmest spille Champions League, men jeg ser også den danske liga som en af verdens staerkeste målt på bredden.

– Jeg er stadig en ung målvogter med masser af udviklings­potentiale. Så jeg skulle til en klub med en god traener, et godt traeningsm­iljø samt mulighed for at blive sat på prøve hver evig eneste uge. Derfor er Odense det rette valg, og det tiltalte mig, at jeg kunne maerke klubbens store ambitioner fra første samtale, siger Tess Wester, der har fået en treårig kontrakt på Fyn.

En højere enhed

Håndboldsp­illeren er glad for, at der samtidig var interesse for Mart Lieder i dansk fodbold, så tingene kunne gå op i en højere enhed for kaerestepa­rret.

Også selvom Tess Wester nok lige skal vaenne sig til en ny dynamik i forhold til offentligh­edens søgelys på hende og Mart Lieder.

– I Holland blev jeg ofte genkendt på gaden, når vi gik sammen, og tit spurgte folk, hvem min kaereste var, siger Tess Wester, mens Mart Lieder graemmer sig i stolen ved siden af.

– Men allerede nu kan jeg godt maerke, der kommer til at ske et lille skifte. Da vi praesenter­ede os for de nye naboer, løb Mart med al opmaerksom­heden, da han sagde, han var Superliga-spiller. Det betyder åbenbart mere her i Danmark end at vaere stamspille­r på det hollandske landshold i håndbold, griner Tess Wester.

Jeg skulle videre fra Tyskland for at teste mig selv på et højere niveau

 ??  ?? Odense og Jan Pytlick var det helt rigtige match for håndboldsp­illeren Tess Wester.
Odense og Jan Pytlick var det helt rigtige match for håndboldsp­illeren Tess Wester.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark