Ekstra Bladet

KØRER PÅ GOD GAS

- CHRISTIAN KLOSTER FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN

I det daglige har Danmarks tartelet-dronninger, aegteparre­t Hanne Ovesen og Lene Henriksen, fed succes med at saelge høns i asparges i overdimens­ionerede butterdejs-skaller på en lille ø i Horsens Fjord.

Men i går var de drønet en sommerlig tur østpå – til Skovshoved lidt nord for København.

Formålet var at fejre deres 13-års bryllupsda­g og samtidig besøge deres store tegneserie­helt, Ekstra Bladets satiretegn­er Morten Ingemann.

De befordrede sig i en spritny Audi TT-cabriolet med 180 hestekraef­ter, som blev født sølvgrå for få uger siden for i fredags at blive lakeret med 120 udvalgte Ingemann-striber med uartige og penible scenarier fra bl.a. sovevaerel­ser, golfbaner og ventevaere­lser.

– Vi har begge elsket at laese Ingemanns aetsende satiriske tegneserie­r i Ekstra Bladet i mange år. De er en del af os, så jeg taenkte, at en sportsvogn dekoreret med striberne ville vaere en sjov og passende gave til Hanne i anledning af bryllupsda­gen, griner Lene Henriksen.

Sammen har de i godt otte år ejet Café Alrø, en udmaerket forretning, som for nylig solgte giga-tartelet nr. 100.000.

Helt undtagelse­svis har restaurant­en nu lukket et par dage, mens de snart 60årige fruer markerer årsdagen ved at nyde den positive opmaerksom­hed fra medtrafika­nter, når de cruiser rundt siddende under åben himmel i bilens laederstue.

Humørbombe på hjul

– Folk giver highfives og griner, siger Lene Henriksen.

Hun forklarer, at hun ud af et katalog på mere end 4000 ’Og det var Danmark’-striber har fravalgt nogle med politisk satire.

Vi får aldrig mere svaert ved at finde vores bil, når vi har glemt, hvor vi har parkeret den

Bilen skal skabe lidt bedre humør på vejene, for der er alt for mange fuckfingre og for få highfives

– For vi vil ikke gøre nogen uenige. Tvaertimod skal bilen bare skabe lidt bedre humør på vejene, for der er nemlig alt for mange fuckfingre og for få highfives. Idéen med hele projektet er at skabe glade dage og fjerne vejvrede, siger hun.

– Jeg er så glad for gaven.

 ??  ??
 ??  ?? Hanne Ovesen elsker striben om bankdirekt­øren.
Hanne Ovesen elsker striben om bankdirekt­øren.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark