Ekstra Bladet

Giv dog Løkke mere snor

-

Uanset om man kan lide Lars Løkke eller ej, må man sige, at han tilsynelad­ende er den eneste efterhånde­n, som har den erfaring, der skal til for at lede en regering.

Uanset hvor mange fadbamser der ryger ned, eller hvor mange par underbukse­r og andet, som han, ifølge medierne, lader skatteborg­erne betale. Og uanset hvor sur, mut og gnaven han fremtraede­r.

Det er underligt, at eksperter ikke for laengst har fået ham til at blive noget mere udadvendt og åbne sig lidt mere. For på de bonede gulve ser han ud til at vaere i sit es.

Resten af hoben i Folketinge­t, både i rød og blå blok, farer rundt som en flok forvirrede høns.

Isaer Mette Frederikse­n, tilsynelad­ende dårligt støttet af Henrik Sass, kan slet ikke finde ud af, fra hvilken side vinden blaeser. Morten Østergaard virker som fortabt for ikke tale om Enhedslist­en, Thulesen Dahl lurepasser og Uffe Elbaek, der har set lyset, virker helt salig.

Giv dog Løkke lidt mere snor, og lad ham skeje lidt ud af og til, og stop al den kritik.

Det er et hårdt job, og det er som regel alle ressortmin­isterierne, der af og til dummer sig og nok er svaere at styre med den muthed og indeslutte­thed.

Er vi ikke efterhånde­n blevet for kritiske uden at kende til, hvad der i grunden foregår? Tidligere trådte endnu flere politikere endnu mere i spinaten, uden at det kom os for øre. Veber Finnedal København

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Uanset antallet af fadøl Lars Løkke indtager, har han erfaringen det kraever at lede en regering, vurderer Veber Finnedal.
FOTO: CLAUS BONNERUP Uanset antallet af fadøl Lars Løkke indtager, har han erfaringen det kraever at lede en regering, vurderer Veber Finnedal.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark