Ekstra Bladet

Valget bliver en gyser

-

Det kommende folketings­valg bliver, så vidt jeg kan høre på de forskellig­e tv-stationer, det mest spaendende i mit efterhånde­n 72-årige liv. Brexit, Trump, generel utilfredsh­ed med de politikere, vi har at vaelge imellem, giver et skraemmend­e billede af, hvordan Folketinge­t kan komme til at se ud.

Kunne nogen for ti år siden have forestille­t sig, at verden kunne blive vaerre end med George W. Bush? Det kunne det! En syg opportunis­t, der har et ego på størrelse med et af verdens største vandfald i Sydamerika.

Og hvorfor risikerer vi alt på et braet? Fordi vores politikere ikke er bevidste om, at de ikke er valgt af Dansk Industri, de er valgt af mennesker af kød og blod. Grunden til at Trump sidder ved magten i USA er globaliser­ingen, den vil amerikaner­ne heller ikke have.

Det er kun storkapita­len, der ønsker den. Så kan de spille arbejderne ud mod hinanden, få dem til at arbejde for slaveløn i Bangladesh eller andre steder, og når danskerne har vaeret arbejdsløs­e laenge nok, bliver de til at tale med, ikke sandt? Fagforenin­gerne har vaeret taet på at lukke og slukke, fordi de ufaglaerte troede, de kunne klare sig uden dem.

Hvordan kommer Folketinge­t til at se ud efter naeste valg? En gyser? Med Uffe Elbaek i spidsen? En dansk fantast.

Agnes Jørgensen Lyngbygård­svej 5 Lyngby

 ?? FOTO: THOMAS BORBERG ?? Vores politikere skal huske på, at de er valgt af folket og ikke Dansk Industri, skriver Agnes Jørgensen.
FOTO: THOMAS BORBERG Vores politikere skal huske på, at de er valgt af folket og ikke Dansk Industri, skriver Agnes Jørgensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark