Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg nok langtfra er den eneste, der synes, at DR’s program ’Nak & AEd’ er både idiotisk, helt uinteressa­nt og overflødig­t. Derfor skal John H. Eriksen have min største tak og opbakning for sit indlaeg i Ekstra Bladet i går. Bjarne Hagedorn Ådalsvaeng­et 18 Esbjerg V

at jeg skal da lige love for, at Kathrine Hagbart Walentin Jensen fik tømt sin indre skraldespa­nd (22.7.). Den var overfyldt med nonsens, men det blev haeldt ud over de forkerte hoveder. Det siger mere om menneskere­ttighedsju­risten, end det siger om Pia Kjaersgaar­d og en stor del af den danske befolkning. Verner Christense­n Skovbakken 12 Glyngøre, Roslev

at nu klynker de politiske partier over, at det er svaert at finde egnede kandidater. De burde hellere gøre en indsats for at få flere medlemmer som erstatning for dem, der er flygtet. Det er de, fordi partierne i mange år har ledt efter en nyuddannet akademiker, som har kunnet Danmarks statistik forfra og bagfra – helst på engelsk. Hvorimod en gemen arbejder kun har kunnet bruges til at saette plakater op og pille dem ned igen. Det gaelder også for de såkaldte arbejderpa­rtier.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at var Lars Løkke brugtvogns­handler, var livet hårdt. Bare synet af ham skraemmer kunder bort. Og hvis han så åbner munden, ja, så har han nået bunden. Intet salg af hverken Opel eller Ford!

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at Katrine Hagbart, menneskere­ttighedsju­rist, skriver i et indlaeg (22.7.), at alle, der stemmer på DF, er at betragte som baerme. Var det ikke en idé, Katrine, at du sender del to af dine tanker om de mange danskere, der har stemt DF, og forklarer dig bedre og underbygge­r din udtalelse. Jeg vil meget gerne høre dine argumenter, også om du har en stor viden om DF’s medlemsska­re, eller er det måske kun lidt studenterp­ludren i sommervarm­en.

Per Voetmann Gungdyvej

Hørning

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark