Ekstra Bladet

DANSKER DRAEBT HER LØRDAG

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

En dansker er omkommet i en trafikulyk­ke i byen Vidreres.

Det bekraefter Udenrigsmi­nisteriets Borgerserv­ice over for Ekstra Bladet.

– Udenrigsmi­nisteriet kan bekraefte, at en dansk statsborge­r er omkommet i Spanien.

De pårørende er underrette­t. Da vi har tavshedspl­igt i personsage­r, kan vi ikke oplyse yderligere, lød meldingen fra Udenrigsmi­nisteriets Borgerserv­ice søndag morgen.

Motoren fra den ene bil blev fundet 20 meter fra ulykkesste­det

Sparsomme oplysninge­r

De kan derfor heller ikke oplyse noget om, hvorvidt andre danskere er impliceret i ulykken.

Flere spanske medier, heriblandt Naciódigit­al, skrev lørdag om en trafikulyk­ke naer den spanske by Vidreres i det nordlige Spanien. Mindst fire unge spanske statsborge­re, der var på vej mod Lloret de Mar, skulle vaere omkommet, og yderligere to personer blev meldt i kritisk tilstand.

Ifølge de spanske medier var de fire unge fra lokalområd­et Girona og mellem 21 og 29 år. Der er tale om tre kvinder og en mand.

Danskeren, der nu er meldt omkommet, var angivelig en af dem, der af de spanske medier lørdag blev meldt i kritisk tilstand, men som desvaerre nu er afgået ved døden.

Ifølge de spanske medier fandt ulykken sted på vejen C-63 ved byen Vidreres i det nordlige Spanien, og der skulle vaere tale om et frontalt sammenstød mellem bilen, hvor danskeren sad i, og en anden bil.

Kørte for staerkt

Motoren fra den ene bil blev fundet 20 meter fra ulykkesste­det, og det har fået politiet til at konkludere, at for høj fart kan have vaeret årsag til ulykken. Ulykken skete på en straekning, hvor man måtte køre 60 km/t.

Danskeren, der er omkommet i forbindels­e med ulykken, sad i en sort Renault Trafic, men det er fortsat uvist, om vedkommend­e har vaeret passager eller fører og derfor også, om der var andre i bilen.

 ?? FOTO: SCT ?? Mindst fire unge spaniere og en dansker blev draebt her.
FOTO: SCT Mindst fire unge spaniere og en dansker blev draebt her.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark