Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Selvom det er mandag, og du skal igang med en ny arbejdsuge, har du let til smil idag. Den saltvands indsprøjtn­ings om weekenden sikkert var for dig, kan du fint leve videre på i dag. Du traenger til at der skal ske noget i dit liv nu, selv i hverdagen, og du vil gerne laere noget nyt.

LØVEN 23/7-23/8

Glem alt om janteloven lige nu, giv dig selv lov til at udtrykke dig for fuld skrue. Vi er gået ind i Løvens periode på året, så den naeste måneds tid kan du virkelig give dig selv lov til at saette dig selv i centrum. Du har lyst til at få noget ud af livet netop nu, og du saetter dig nye mål.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er helt i dit es i dag, og du kommer godt ud over stepperne. Uanset hvor du kommer frem, vil du blive modtaget på en positiv måde, det er svaert ikke at lade sig charmere af det store smil du har på netop nu. Du hviler i dig selv og får en dag med humør og optimisme.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du nok ikke få lov til at tage dig lige så meget af dig selv, som du egentlig traenger til lige nu. Dagen vil måske blive noget af styrkeprøv­e for dig. Kan du mon finde din selvtillid, dit selvvaerd og din udstråling frem på en dag hvor du har lyst til at gemme dig - prøv det af.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til at vaere hjemme i dag, så du kan med fordel se om du kan få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt for dig. Er det ikke muligt for dig, må du tage fat først på dagen, og så kan du se frem til i aftenen i stedet. Du kan finde en indre styrke i dit liv lige nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil du mest traenge til at vaere i dit eget selskab, men der skal sikkert bestilles en masse der vanskeligg­ør dette ønske. Du må tage det med ophøjet sindsro, og så må du haeve blikket og se hvad der er nødvendigt at gøre nu, og så søge afslapning når det er muligt for dig.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Denne mandag har du lige så meget fokus på dine relationer som du havde i går søndag. Du har isaer fokus på kaerlighed og parforhold, hvis du altså er i forhold. Er du ikke i et parforhold, vil du sikkert maegtig gerne have en kaereste. Dagen kan bringe dig succesople­velser.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du nå en bunke, og du vil sikkert også have en alenlang ”to-doliste”. Det generer dig overhovede­t ikke, du vil hellere have at der skal ske noget nu, end du vil kede dig. Du hakker blot tingene af på listen, punkt for punkt, lige fra A til Z. Du er effektiv netop nu.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag vil du vaere mere oplagt til tant og fjas, end du vil vaere oplagt til dagens pligter. Du må tage det så godt du kan, og så kan du glaede dig til at holde fri, så du kan få set de mennesker du svinger godt med i dit liv. Du kan sikkert også blive et kulørt indslag på dit job i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er klar til at tage fat på en ny og frisk uge. Du holder af hverdagen lige nu, og du er lidt af en arbejdshes­t, der kan knokle hårdt fordi du kan se de store linjer, og du har målene for øje. Det betyder at selv dét der ellers er lidt traegt og tungt, tager du ganske let på lige nu.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din økonomi er i fokus i dag, og du vil gerne vide hvad du har at rutte med lige nu. Du foretraekk­er rene ord for pengene i dag, helt bogstaveli­gt talt. Du vil også taenke lidt over hvordan du bruger tiden i dit liv, om du bruger den rigtigt, og også om du bruger pengene på det rigtige.

FISKENE 20/2-20/3

Din karriere er i fokus for dig i dag. Du vil gerne vide at du er på vej det rigtige sted hen i dit liv. Du går ikke meget ind for tilfaeldig­heder helt generelt, og det gør du slet ikke lige nu. Det er vigtigt for dig at have et mål for øje, en mening med galskaben om man vil. Skab overblik nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark