Ekstra Bladet

Hjulmand: Jeg bliver sjaeldent bekymret, men …

-

FC Nordsjaell­and slap søndag fra Aarhus med 1-1 efter en godkendt praestatio­n, selv om de purunge tigre kom under pres i kampens sidste halve time.

På trods af den ene point på en svaer udebane, havde cheftraene­r Kasper Hjulmand svaert ved at finde en grimasse, der kunne passe efter kampen, hvor Mads ’Mini’ Pedersen måtte humpe fra banen.

For den offensive back skriver sig på den skadeslist­e, der i forvejen taeller stamspille­re som Godsway Donyoh, Mathias Jensen, Jonathan Amon og Magnus Kofod.

Store navne mangler

Det endda i et taet kampprogra­m, hvor FC Nordsjaell­and skal forsvare de danske farver i Europa League mod svenske AIK Stockholm, der er ubesejret og fører an i Allsvenska­n.

– Jeg bliver sjaeldent bekymret, men jeg må da indrømme, at både jeg og fysioterap­euterne får vores arbejde for de naeste dage. Det er store navne, vi mangler, og selv om flere af de skadede er helt unge, så er de nøglespill­ere for os, sagde Kasper Hjulmand, der indrømmede, at det er ved at tynde ud i forsynings­linjen til førstehold­et.

Brønden er tør

– Vi har igen fået nogle helt fantastisk­e unge folk op på førstehold­et, og de er gået ind i startforma­tionen og har praesteret fra første faerd. Bare se på Andreas Olsen og Jacob Steen Christense­n. Men brønden er ved at vaere tør nu, og vi har ikke andre muligheder end at satse på, at de unge gutter kan klare jobbet. Det har de gjort fint indtil nu, så mon ikke det går, sagde Kasper Hjulmand med et anstrengt smil.

FC Nordsjaell­and tager imod AIK hjemme i Farum på torsdag, mens der er returkamp en uge senere i den svenske hovedstad. Imellem de to Europa League-opgør ligger en hjemmekamp mod Superliga-sensatione­n Vendsyssel.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Tungt pres
Jakob Ankersen tryller, men selvom AGF lagde et tungt pres den sidste halve time, kunne de ikke afgøre kampen mod et ungt FCN-hold.
FOTO: ERNST VAN NORDE Tungt pres Jakob Ankersen tryller, men selvom AGF lagde et tungt pres den sidste halve time, kunne de ikke afgøre kampen mod et ungt FCN-hold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark