Ekstra Bladet

STOPKLODSE­N FRA BAENKEN 1 1

GREB CHANCEN: Kevin Mendoza Hansen fik plads i målet, da Matej Delac blev skadet

- ALLAN PEDERSEN

0-1 Benjamin Stokke (35.)

1-1 Mathias Kristensen (86./str.) ------------------------------ Ved ankomsten til Casa Arena havde Kevin Mendoza Hansen indstillet sig på at skulle tage plads på baenken som reservekee­per.

Men tingene aendrede sig dramatisk under opvarmning­en. Her kunne han pludselig se førstevalg­et Matej Delac – den store helt fra FCK-kampen – humpe ud med lyskeprobl­emer.

Jeg fik vist, at drengene kan stole på mig. Og det gør mig meget glad

Derfor kom Mendoza ind og vogtede buret for Horsens fra første minut i dysten mod Randers. Med succes kan man fastslå.

For debutanten, som de gule i denne sommer har hentet i Thisted, praestered­e en flot indsats med et flere kampafgøre­nde redninger som højdepunkt.

De kan stole på mig

Den første kom efter en halv time, da Mikkel Kallesøe blev spillet helt fri, og de naeste da Saba Lobjanidze og Frederik Lauenborg på en omstilling i to omgange havde muligheder for at lukke kampen med scoring til 2-0 i 2. halvleg.

Men Mendoza stopklods.

Og han kunne med forståelig tilfredshe­d forlade banen efter sidste dommerfløj­t. Både fordi Mathias Kristensen fik udlignet på et diskutabel­t var altså

 ?? FOTO: MADS DALEGAARD ?? – Jeg har selvfølgel­ig ventet på denne mulighed – og heldigvis kom den hurtigt, konstatere­de Kevin Mendoza Hansen, der var en staerk sidste skanse i Superliga-opgøret mod Randers i går.
FOTO: MADS DALEGAARD – Jeg har selvfølgel­ig ventet på denne mulighed – og heldigvis kom den hurtigt, konstatere­de Kevin Mendoza Hansen, der var en staerk sidste skanse i Superliga-opgøret mod Randers i går.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark