Ekstra Bladet

Ros fra OB-traeneren: Vi vandt et point 2 2

- ANDERS FUNDER sport@eb.dk

0-1 Kees Luijckx (24.)

0-2 Christian Jakobsen (43.)

1-2 Mathias Jørgensen (58.)

2-2 Anders K. Jacobsen (78.) ------------------------------ – Jeg var hele følelsesre­gistret igennem! Jeg er meget tilfreds med de første ti minutter, men derfra gik det ned ad bakke. 1. halvleg var i den grad dumpet, lød det fra OB’s cheftraene­r, Jakob Michelsen, efter opgøret mod Sønderjysk­E i går.

Bagud 0-2 efter 1. halvleg så det for alvor sort ud for fynboerne, der havde store problemer i defensiven. Sønderjysk­E var med rette på sejrskurs, men OB’s systemaend­ring og offensive indskiftni­nger med blandt andet det 17-årige stortalent Mathias Jørgensen aendrede kampens udfald totalt.

Vaerdifuld udligning

– Vi blev enige om, at vi måtte rejse os ved det trae, vi havde pisset på. Vi skiftede system i pausen, og i alt beskedenhe­d lykkedes det rigtig godt, sagde OB-traeneren.

– Spillerne skal have en kaempe ros for deres indsats. De spillede suveraent efter pausen. Publikum var med os hele vejen, men det var helt berettiget, at de buede af os i pausen. Det her comeback viser substans i holdet – der er bund i drengene. Det ene point, vi får i dag, kan vise sig at blive meget mere vaerd, sagde Michelsen.

OB-anfører Kenneth Emil Petersen indrømmer, at drømmen om en placering blandt de bedste bliver svaer at realisere, hvis fynboerne fortsat bliver ved med at lukke alt for mange mål ind.

– Vi havde håbet på mere, det kan vi ikke løbe fra. Vi slider i øjeblikket med at få implemente­ret nye ting, så vi ikke falder tilbage til gamle dyder, hvor der måske blev spillet for meget til siden, forklarer han.

– Vi har lukket fem mål ind i to kampe. Det er langtfra godt nok, hvis man skal op i den rigtige ende af tabellen. Vi havde sat naesen op efter sejr, men det positive er, vi kommer tilbage efter 0-2. Vi viste moral!

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? 17-årige Mathias Jørgensen bragte OB tilbage i opgøret med sin scoring.
FOTO: CLAUS FISKER 17-årige Mathias Jørgensen bragte OB tilbage i opgøret med sin scoring.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark